NVIDIA mı ATI mi?

Sponsorlu Bağlantılar

mami24

mami24

Üye
atı tabiki

niyaz38

Üye
bırakın 4850 yi 4830 bile canavar hem o.c ile 4850 performansına rahat ulaşıyor.

blackcastle

blackcastle

Üye
oyun için kesinlikle nvidia

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Bana da Atı gibi geliyor.

krugersavaşı

Üye
gzl bir konuya deinmişsin nvidia geforce:oke:

Sezer_81

Sezer_81

Üye
Ben NVIDIA Diyorum kopyala yapıstır

S'nek Valesi

S'nek Valesi

Üye
Ati Radeon x1600 falan harika...

xkadir61

xkadir61

Üye
ati bile nvidia'nın daha iyi olduğunu kabullendi, bir siz kabullenemediniz gitti:D

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
Atı mi?:)

göktaş

Üye
arkadaşım deve kulak meselesi vardır bana göre nvidia deve ati kulaktır bana sorsrsan nvidia al pişman olman bizde nvidia geforce7400 512 mb (vestel notebook ta )vardı sistem vistaydı hiç sürücü ve uyumsuzluk yaşatmadı nvidia en iyi firma o

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
eger laptopta kullanılacaksa kesinlikle Nvidia ama pcde kullanılacaksa fark etmez çünkü 2.sininde performans yüzdeleri bir birine çok yakın
ama laptopta Ati çok ısınma yapıyor evet takılma olmuyor ama makine cayır cayır yanıyo.(Yanma tabir-i caiz tabiki)
Yandıgını nvidia ile atiyi yan yana koyarak anlayabilirsiniz.
Şunuda unutmamak lazım oyun üreticileri hep Nvidia'yıyı baz alarak oyun üretimi gerçekleştiriyor.
Yani açıklamadan sonra neden Nvidia dedigimi anlamışsınızdır.

Uruloki

Uruloki

Üye
abi bıktım şu nvidiadan herkes nvidia diyor valla bıktım ya bir deneyin HD4800 serisini görün tüm oyunları son çözünürlükte son detayda oynarsınız ya da alırsınız bir HD4870X2 2560*1600 çözünürlükte oyun oynarsınız hdden daha fazla dikkat edelim lütfen

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
abi bıktım şu nvidiadan herkes nvidia diyor valla bıktım ya bir deneyin HD4800 serisini görün tüm oyunları son çözünürlükte son detayda oynarsınız ya da alırsınız bir HD4870X2 2560*1600 çözünürlükte oyun oynarsınız hdden daha fazla dikkat edelim lütfen
canım kardeşim tüm oyun şirketleri ozaman niye ilk oyunları Nvidida denettiriyor...
Tercih meselesi boşver sen ati kullan oky:oke:

??rer??

Üye
nvıdıa

xkadir61

xkadir61

Üye
nvidia :D:D

Marchegiani

Marchegiani

Üye
    Konu Sahibi
konuyu ben açmıştım fakat yine yazacağım, :Nvıdıa.

oguzh3n

oguzh3n

Üye
%%%%% aTi :D

ninjaa

ninjaa

Üye
Nvidia seri olarakta 8800 gts serisi ;)

jackalx_06

jackalx_06

Üye
nvidia geforce diyorum bende.