@@DiAbLo@@
Üye
-
Konu Sahibi
-
%3'den daha fazla olmalı.Müşteri hizmetlerine sordum 64 bitmiş. Fakat araştırdım biraz 740m nin 64 bit ile 128 bit arasında sadece %3 lük bir fark varmış
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbuyur kardeşim burada detaylı açılamış %5 miş kusura bakma fark 3 değilmiş. alnız ben öyle her oyunu da hight oynayacam diye bir kural koymadım hiç. Tabi ki 128 bit daha iyi ama 64 de yeterli gibi. bu arada bu laptop u alacam kararım kesin bikaç gün içerisinde parayı aktarırımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
merhabalarşu bit olayına takılmaktan vazgeçmenin zamanı geldi de geçiyor.
64 bit yada 128 olması performansını %2-3 gibi değerler ile etkiler.
asıl performans gpu memory saat hızlarıyla belli olur ki
64bit le 128 bitin sadece saat hızları farklı.
aynı hızlarda çalıştırdıgınızda bir farkları olmaz
cevabınızı geç gördüm çok teşekkür ederimsiz anlayamazsınız. kartlar aynı sistemde test edilmedikce kesin sonuç elde edilmez.
oyun fpslerinden karşılaştırabilirsiniz öylesine
şu bit olayına takılmaktan vazgeçmenin zamanı geldi de geçiyor.
64 bit yada 128 olması performansını %2-3 gibi değerler ile etkiler.
asıl performans gpu memory saat hızlarıyla belli olur ki
64bit le 128 bitin sadece saat hızları farklı.
aynı hızlarda çalıştırdıgınızda bir farkları olmaz
@darkmaster
mevcut olan gpu memory ile arasındaki iletişim kanalına sığmayacak kadar veri işleyebiliyorsa zaten üretici firma bunu göz önüne alarak 64bit yerine 128 bit yapabilir. ancak.
standartı 64bit olan bir ekran kartı için değil 64bit o kart 512bit olsa yine performansa kayda değer bir faydası olmayacaktır. önemli olan budur.
doğrudur çok güçlü gpularda 64bit veya hatta 128bit kartı sınırlayabilir. ama siz 64bitlik veri kanalına rahatlıkla sığan bir gpu işlem gücünü alıp 256bite koysanız faydası nedir ? işlenen veri aynıtek artısı var kanal genişliği sağlar çok daha rahat veri akışı sağlanır. %4-5 i geçmeyecek bir faydadır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?