Silinen Üye 1145465
Kapalı Hesap
Ekran kartini alali 1 ay oldu. Isı yüzündende olabilir bilmiyorum fanların yeterli olup olmadıgı nerden anlayabilirim ki ?hiç aldıgından beri kartı temizledinmi fanlarını söktüp kontrol ettin mi büyük ihtimalle ısı yüzünden oluyor kartı aç temizle farkı hissedeceksiz misal ben bilgisayarımı 2haftada bir balkonda temizlerim ekran kartım hd5570 128bit crysis 3 de orta ayarda 1024x768 kasmadan oynuyorum 21-45 fps arasında tabi az bişey overclock la
Nvidia denetim masasi var control paneli yok denetim masasindada yazmiyornvidia control panelinde ısı değeri yazmıyormu ?
aynı şey denetim masasıyla control panelimsi afterburner veya speedfan yükleyip bakabilirsin
Bide sunu farkettim anakartla uyumsuz olmus olabilirmi ramlar ddr2 ekrab karti ddr 3
Evet zaten ramlardan 2.75 gb kullaniliyor
32 bit işletim sistemi 3 GB dan fazla RAM görmez....PC de combofix uygulama sini indirip bir defa çaliştırır ve taramaya bitirmesini bekle...Anlamadigimda su geri kalan ram nereye gidiyor
Game booster yukledim sicaklik 40 civarlarinda iyi mi yani ?Uygulama indirerek fanların hızını arttır bilgisayarın fazla ısınıyor olabilir
Degisiyor pes 2014 de 70 en azoyunlarda ortalama kaç fps alıyorsunuz
Normal sıcaklık değeri o sen yine de kasanın içini aç bi bak fazla toz birikmiş mi diyeGame booster yukledim sicaklik 40 civarlarinda iyi mi yani ?
İlk mesajda da yaziyor nvidia GeForce 630 2gb 128 bitsorun ekran kartının düşük olmasından kaynaklaniyor bu arada kart hangi marka asus-msi-gigabyte-zotac
Tamam bi bakayim bugunNormal sıcaklık değeri o sen yine de kasanın içini aç bi bak fazla toz birikmiş mi diye
Fps ile alakali bi sorunum yokki zaten ara ara oynanmiyacak sekilde donmalar oluyor ama kapanma mavi ekran vs olmuyor yanlis anlamayin fps ipe bi sıkıntım yok70fps size düşükmü geliyor ?
40fps den sonrası akıcıdır zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?