İpucu Nvidia Ekran Kartı Problemi

Sponsorlu Bağlantılar

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
Nvidia Ekran Kartı Problemi
böyle bişey diyor sizce neden??

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
ekran kartın eski oldugu için o teknolojiyi deskteklemiyormuş önemli bişey değil okadar
oyunların grafik ayarını otomatik yapmaya yarıyo kasmaması için sen bunu manuel olarak oyunun ayarlarındanda yapabilirsin :ok2:

Uhops

Uhops

Üye
PC'de orjinal oyun var mı?

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
PC'de orjinal oyun var mı?
pc de oyunla alakalı bir olay değil yazılım ekran kartını tanımıyor çünkü yazılım 2012-13 tam bilmiyorum fakat ekran kartı 2008 in kartı doğal olarak nvidia geforce 8xxx-9xxx serisi komple unuttu artık yani yazilim desteğini kesti umarım olayı anlatabilmişim dir:anlas:

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
ama güncelleme geliyo arada yükseliyo yani sürümü hatta yeni sürüm yükledim işte ondan sonra bu güncellemeyi taramaya yarayan uygulama gibi bişey indirdi orda bunu gördüm şaşırdım bi sorun var sandım ama oyunlarda gayet performanslı yani nfs world var düşük grafikte oynuyorum normal yani gayet akıcı orta ya alınca biraz kasma var

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
low medium high ayarlarini bileşene göre otomatik ayarliyo low profile ekran kartlarında örnek gt430-gt9400 gibi kartlarda zaten tam stabil çalışacağını düşünmüyorum takma kafana öğle çok ahım şahım bişey değil zaten

huseyinkeske

huseyinkeske

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler sağolun

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 1145465