Nvidia Denetim Masası Yok Yardım Edin :(

Sponsorlu Bağlantılar

Yasin1077

Üye
    Konu Sahibi
Nvidia Denetim Masası Yok Yardım Edin :(
Arkadaşlar Benim Laptopumun Nvidia Denetim Masam Yok Bi Türlü Bulamıyorum Yardım Ederseniz Sevinirim Sağ Tıklıyorum Yok Denetim Masasında Yok Setup Mu Lazım Yoksa Başka Bişimi Lazım Bu Birinci Sorum 2. Sorum :

Ben Bilgisayarıma Sağ Tıklayıp Özellikler Diyince x64 Bit Yazıyo Ama Yerel DiskC De program Filer x86(yani x32 Bit) Yazıyo Anlamadım Yardım Edin Lütfen Sistem Gereksinimlerim Aşşada Yazı Teşekkürler Saygılarr...

PC: Sony VAIO VPCEH (Bal Peteği Desenli :D)

Sistem Gereksinimlerim:

Toplam Kullanabilirlik Grafik Belleği: 1692 MB
Ayrılmış Video Belleği: 64 MB
Ram: 4GB
İntel Core İ3 Windows Ultimate x32/x64 Bit Anlamadım Bilgisayarımda Özelliklerde 64 Bit program Files x86(x32)bit
İntel HD family Graphics 3000

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sistem 64 bit olsa da 32 bit uygulamaları da çalıstırabileceginden x86 adında bir klasör daha vardır 32 bit uygulamalar için.
Sorun ya da sorun çıkarcak bi durum degil.
Nvidia Denetim Masası için Nvidia ekran kartına ve ona ait olan bir driver'a ihtiyacın var..

Yasin1077

Üye
    Konu Sahibi
El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
İntel HD family Graphics 3000

Bu kart için Nvidia driver tabiki bulamasın.
Nvidia'ya benzer İntel'in de
denetim masası vardır sanırım.

isletim sistemine uygun olanı indir ama sisteminde kurulu oldugunu düsünüyorum bu sürücünün.

Yasin1077

Üye
    Konu Sahibi
Enson Sürümü Yüklü kuzenimin Pc DE ekran Kartıda Aynı Ama Onda Nvidia Denetim Masası Var Anlamadım teşekkürler bide İntel Denetim Masasında Nvidiadaki Gibi 3D Ayraları Yok Oyun Performansını Arttırmak İİçin

serhat1763

Üye
windows 7 kullanıyorsan başlat menüsünün en altında bulunan arama kısmına___ Nvidia Denetim Masası ___yaz eğer program yüklüyse orada gözükür yüklü değilse nvidia sitesine___ ___ girip güncel yazılımı indir .

Üst Alt