Nurani Unuttu Galiba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Gothic

Üye
Nurani'ye birşey dediğimiz yok kardeşim....Olayı saçma sapan boyutlara taşımayın! Onun FW'lerini kullanıyoruz ne zamandır.Ayrıca Nurani bizlerin gururudur.Ancak yeni FW konusunun uzamasından dolayı yaşadığımız sıkıntıyı dile getirmek istedik.Yanlış anlayanlar istedikleri kadar yanlış anlayabilirler.
Ayrıca express ve ahmet692 kardeşlerim ;

1.Lafı yanlış anlıyorsunuz.
2.Tarzınız yanlış!

ahmet692 kardeşim ......şu yazdığın "BEn olssan nurani yerine..........neyse." lafını sana yedirmek lazım ama yaş itibarı ile seni ciddiye almıyorum.

Kalın sağlıcakla.....

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Gothic &#064; Apr 26 2006, 04&#58;27 PM) [post=323189]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Nurani&#39;ye birşey dediğimiz yok kardeşim....Olayı saçma sapan boyutlara taşımayın&#33; Onun FW&#39;lerini kullanıyoruz ne zamandır.Ayrıca Nurani bizlerin gururudur.Ancak yeni FW konusunun uzamasından dolayı yaşadığımız sıkıntıyı dile getirmek istedik.Yanlış anlayanlar istedikleri kadar yanlış anlayabilirler.
Ayrıca express ve ahmet692 kardeşlerim ;

1.Lafı yanlış anlıyorsunuz.
2.Tarzınız yanlış&#33;

ahmet692 kardeşim ......şu yazdığın "BEn olssan nurani yerine..........neyse." lafını sana yedirmek lazım ama yaş itibarı ile seni ciddiye almıyorum.

Kalın sağlıcakla.....
[/b][/quote]
kardeş yazına başka ne diyebilirimki forumda beni tek anlıyan sen çıktın ... şuda var diğer kişiler ya anlamıyorlar yada anlamak işlerine gelmiyor

lhdal

Üye
Kendisiyle hiç bir alakam yok ama gönüllü olarak bir şey yaparken, eksikleri yüzünden eleştiri alan ilk kişi Nurani&#39;dir herhalde.

Bu şekilde kızarak, küçümseyerek bir insanı sözünü yerine getirtmeye teşvik edemezsiniz. Aksine bu işlerden soğutursunuz.

Amacınız üzüm yemek ise bağcıyı dövmeyin.

Gothic

Üye
<div class='quotetop'>(lhdal &#064; Apr 29 2006, 03&#58;55 AM) [post=324917]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Kendisiyle hiç bir alakam yok ama gönüllü olarak bir şey yaparken, eksikleri yüzünden eleştiri alan ilk kişi Nurani&#39;dir herhalde.

Bu şekilde kızarak, küçümseyerek bir insanı sözünü yerine getirtmeye teşvik edemezsiniz. Aksine bu işlerden soğutursunuz.

Amacınız üzüm yemek ise bağcıyı dövmeyin.
[/b][/quote]

Güzel Kardeşim konu kapandı , ne anlatıyorsun?&#33;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt