<div class='quotetop'>(Gothic @ Apr 24 2006, 12:15 AM) [post=321569]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(cmert @ Apr 23 2006, 05:01 PM) [post=321265]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'> Selamünaleykum aziz,sıddık,cefakar,fedakar ve vefakar DOSTLARIM....
Hepinizin şimdiye kadar göstermiş olduğu teveccühlere ve senalara çok teşekkür ederim....Verdiğiniz desteklerle fw yapmasını bilmeyen adamın bile fw yapası gelir....
Şu an itibariyle telefonumu servisten aldım ve garantisi bitmiş vaziyette.Ama buna rağmen denemelerimi kendi telefonum üzerinde yapacağım....
Size fw'yi mart sonu veremediğim için çok mahçubum,sizleri üzmek istemezdim ama ne yapalım ki bazı aksilikler peşimi bırakmadı.....
Neyse inşallah kaldığım yerden devam edeceğim....
Sınavlarım biter bitmez tam gazla fw yapımına devam inşallah.....
Destekleriniz için tekrar tekrar çok teşekkürler......
SX1 kardeşliğimizin bozulmaması ümidiyle tekrar görüşmek üzere kendinize nasıl isterseniz öyle bakın.....[/b][/quote] kendisi yakın arkadaşımdır; söz verdiyse yapar.bu sözlerde kendisine aittir
[/b][/quote]
[/b][/quote]
bekliyoruz bakalım....wolf_night'a katılıyorum...Adamlar Linux kurdu kuracaklar,nurani hala versiyon çıkartacak.Gerçi ona da haksızlık etmek istemiyorum ama ümitlendirmesi canımızı sıkıyor sadece.