Nurani Unuttu Galiba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Nurani Unuttu Galiba
kardeş hani fw15_99 çıkıyodu ne oldu unuttumu yoksa gücümü yetmiyo ya fikri ortaya atmasaydı yada arkasında dursun sözlerinin...şu nurani ile kimse irtibaata geçemiyomu

Lion Heart

Lion Heart

Üye
walla 2010 yılı gibi çıkar herhalde bekleyin biraz daha.

turgay89

turgay89

Üye
yaa bu nurani tam olarak kim????

SALVADORE

SALVADORE

Üye
Bu mesajın içeriği mevcut değildir.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(turgay89 &#064; Apr 22 2006, 11&#58;02 PM) [post=320761]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
yaa bu nurani tam olarak kim????
[/b][/quote]

Sizin gibi bir Sx1 kullanan bir arkadaş.

Ayrıca, her söylenen lafa inanmayın..

CooL'n'Quiet

Üye
o zamana sx1 kullanan kalırmı acep :D

SALVADORE

SALVADORE

Üye
<div class='quotetop'>(ardadoganer &#064; Apr 23 2006, 12&#58;56 AM) [post=320931]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
o zamana sx1 kullanan kalırmı acep
[/b][/quote]
belki kalır

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ben bi kaç yazısını okudum ama muhabbetim olmadı onunla pek .mart&#39;ta çıkaracağını sölemişti galiba...yoksa arkadaşın dediği gibi 2010 un mart&#39;ınımı dedi yoksa

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'> Selamünaleykum aziz,sıddık,cefakar,fedakar ve vefakar DOSTLARIM....

Hepinizin şimdiye kadar göstermiş olduğu teveccühlere ve senalara çok teşekkür ederim....Verdiğiniz desteklerle fw yapmasını bilmeyen adamın bile fw yapası gelir....

Şu an itibariyle telefonumu servisten aldım ve garantisi bitmiş vaziyette.Ama buna rağmen denemelerimi kendi telefonum üzerinde yapacağım....

Size fw&#39;yi mart sonu veremediğim için çok mahçubum,sizleri üzmek istemezdim ama ne yapalım ki bazı aksilikler peşimi bırakmadı.....
Neyse inşallah kaldığım yerden devam edeceğim....
Sınavlarım biter bitmez tam gazla fw yapımına devam inşallah.....
Destekleriniz için tekrar tekrar çok teşekkürler......
SX1 kardeşliğimizin bozulmaması ümidiyle tekrar görüşmek üzere kendinize nasıl isterseniz öyle bakın.....[/b][/quote] kendisi yakın arkadaşımdır; söz verdiyse yapar.bu sözlerde kendisine aittir

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kardeş yakın arkadaşınsa söle bi zahmet acele etsin yada yapamıyorsa boşuna ümitlenmeyelim

Gothic

Üye
<div class='quotetop'>(cmert &#064; Apr 23 2006, 05&#58;01 PM) [post=321265]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'></div><div class='quotemain'> Selamünaleykum aziz,sıddık,cefakar,fedakar ve vefakar DOSTLARIM....

Hepinizin şimdiye kadar göstermiş olduğu teveccühlere ve senalara çok teşekkür ederim....Verdiğiniz desteklerle fw yapmasını bilmeyen adamın bile fw yapası gelir....

Şu an itibariyle telefonumu servisten aldım ve garantisi bitmiş vaziyette.Ama buna rağmen denemelerimi kendi telefonum üzerinde yapacağım....

Size fw&#39;yi mart sonu veremediğim için çok mahçubum,sizleri üzmek istemezdim ama ne yapalım ki bazı aksilikler peşimi bırakmadı.....
SX1 kardeşliğimizin bozulmaması ümidiyle tekrar görüşmek üzere kendinize nasıl isterseniz öyle bakın.....[/b][/quote] kendisi yakın arkadaşımdır; söz verdiyse yapar.bu sözlerde kendisine aittir
[/b][/quote]

Gothic

Üye
<div class='quotetop'>(Gothic &#064; Apr 24 2006, 12&#58;15 AM) [post=321569]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(cmert &#064; Apr 23 2006, 05&#58;01 PM) [post=321265]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>

[/b][/quote]
[/b][/quote]

bekliyoruz bakalım....wolf_night&#39;a katılıyorum...Adamlar Linux kurdu kuracaklar,nurani hala versiyon çıkartacak.Gerçi ona da haksızlık etmek istemiyorum ama ümitlendirmesi canımızı sıkıyor sadece.

teenwolfx

Üye
<div class='quotetop'>(wolf_night &#064; Apr 23 2006, 05&#58;50 PM) [post=321276]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
kardeş yakın arkadaşınsa söle bi zahmet acele etsin yada yapamıyorsa boşuna ümitlenmeyelim
[/b][/quote]

başka arzun varsa söyle onuda iletsin

böyle saçmalık olur mu kardeşim adam iyilik yapıyor karşılığında yapılan yorumlara bak. Nuraniyi tanımam etmem ancak telefonumda onun patch li 15.003 versiyonunu kullanıyorum ve çok memnunum KENDİSİNE DE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM. Burada Nurani nin elinde olmayan sebeplerden dolayı bir erteleme söz konusu ki HİÇ YAPMASA BİLE ÖNCEKİ FW leri hatrına böyle yorumlar yapmayalım.

kmya

kmya

Üye
<div class='quotetop'>(teenwolfx &#064; Apr 24 2006, 01&#58;02 PM) [post=321762]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(wolf_night &#064; Apr 23 2006, 05&#58;50 PM) [post=321276]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
karde&#351; yak&#305;n arkada&#351;&#305;nsa söle bi zahmet acele etsin yada yapam&#305;yorsa bo&#351;una ümitlenmeyelim
[/b][/quote]

ba&#351;ka arzun varsa söyle onuda iletsin

böyle saçmal&#305;k olur mu karde&#351;im adam iyilik yap&#305;yor kar&#351;&#305;l&#305;&#287;&#305;nda yap&#305;lan yorumlara bak. Nuraniyi tan&#305;mam etmem ancak telefonumda onun patch li 15.003 versiyonunu kullan&#305;yorum ve çok memnunum KEND&#304;S&#304;NE DE TE&#350;EKKÜRÜ B&#304;R BORÇ B&#304;L&#304;R&#304;M. Burada Nurani nin elinde olmayan sebeplerden dolay&#305; bir erteleme söz konusu ki H&#304;Ç YAPMASA B&#304;LE ÖNCEK&#304; FW leri hatr&#305;na böyle yorumlar yapmayal&#305;m.
[/b][/quote]
evet arkada&#351;&#305;m bende sana kat&#305;l&#305;yorum bence yap&#305;lan yorumlar çok çirkin biraz insanlar&#305; anlamak laz&#305;m herkes anca nurani yi suçluyor.adam elinden geleni yap&#305;yor i&#351;te ALLAH yard&#305;mc&#305;s&#305; olsun. hayretsiniz valla.ben onun yerinde olsam bu kadar dalga geçtikleri için hiç bi&#351;ey vermezdim.sonuçta burda bi payla&#351;&#305;m içindeyiz birazda adam&#305;n dertlerini payla&#351;&#305;n bakal&#305;m neden yapamad&#305; kim verdi&#287;i sözün havada kalmas&#305;n&#305; ister

ahmet692

Üye
Siz ne bicim sx1 cilersiniz memnun değilseniz atın gitsin. Nurani kardeşe neden laf atıyorsunuz. O mu çıkardı sx1 e. TAmam beklemek hoş değil ama neden böyle yapıyorsunuz onuda anlamıyorum.BEn olssan nurani yerine..........neyse.

cmert

cmert

Üye
<div class='quotetop'>(wolf_night &#064; Apr 23 2006, 04&#58;50 PM) [post=321276]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> kardeş yakın arkadaşınsa söle bi zahmet acele etsin yada yapamıyorsa boşuna ümitlenmeyelim [/b][/quote]

o kadar bekleyemiyorsan öğrende kendin yap

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(cmert &#064; Apr 24 2006, 06&#58;06 PM) [post=321868]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(wolf_night &#064; Apr 23 2006, 04&#58;50 PM) [post=321276]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'> kardeş yakın arkadaşınsa söle bi zahmet acele etsin yada yapamıyorsa boşuna ümitlenmeyelim [/b][/quote]

o kadar bekleyemiyorsan öğrende kendin yap
[/b][/quote]
karddeş bizim onu suçladığımız veya kötü birşey dediğimiz yok sadece tanıyorsan bi zahmet söle dedik ne oldu diye...
haa paylaşımına ve de bilgisine saygımız var bu konudada yanlış anlaşılmayalım lütfen

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(kmya &#064; Apr 24 2006, 02&#58;46 PM) [post=321804]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(teenwolfx &#064; Apr 24 2006, 01&#58;02 PM) [post=321762]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

başka arzun varsa söyle onuda iletsin

böyle saçmalık olur mu kardeşim adam iyilik yapıyor karşılığında yapılan yorumlara bak. Nuraniyi tanımam etmem ancak telefonumda onun patch li 15.003 versiyonunu kullanıyorum ve çok memnunum KENDİSİNE DE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM. Burada Nurani nin elinde olmayan sebeplerden dolayı bir erteleme söz konusu ki HİÇ YAPMASA BİLE ÖNCEKİ FW leri hatrına böyle yorumlar yapmayalım.
[/b][/quote]
evet arkadaşım bende sana katılıyorum bence yapılan yorumlar çok çirkin biraz insanları anlamak lazım herkes anca nurani yi suçluyor.adam elinden geleni yapıyor işte ALLAH yardımcısı olsun. hayretsiniz valla.ben onun yerinde olsam bu kadar dalga geçtikleri için hiç bişey vermezdim.sonuçta burda bi paylaşım içindeyiz birazda adamın dertlerini paylaşın bakalım neden yapamadı kim verdiği sözün havada kalmasını ister
[/b][/quote]
bak arkadaşım kimsenin nurani ile dalga felan geçtiği yok olayı sapıtıp yanlış yola sokmayın tamammı...

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şu duruma bi açıklık getirelim bizim kimseyi veyada nurani kardeşimizi suçladığımız yok tamam mı&#33;&#33;&#33;
sadece ne yapptığını merak ediyoruz . ha merak etmekte en tabii hakkımız ...bana göre...herkesin fikrine açık bir formda yazışıyoruz sonuçta...bu konudada suçlar gibi yazılar yazmıyalım lütfen umarım durum anlaşılmıştır...sadece ne zaman fw15_99 çıkaracağını öğrenmek istiyoruz...tekrar nuraninin bu ilgisine tşk ediyorum...

express

Üye
kardeşler beğenmeyen bekleyemiyen gitsin kendine bitane 66 takozu alsın onda s7 war ayrıca arabanızın lastiğin arkasına sıkıştırı verin geceleri arabanız kaymasın ne çok özeliği warmiş bu 66 larında ya neyse isteyen istediği sisitemi kursun telefonuna sx1 imden şaşamam ben nurani kardeşimede çok teşekur ederim adam durmadan çabalıyor bizimle paylaşıyor bugune kadar çok guzel fwler sundu bize şuan kulanıyorum mukemel temasına kadar herrbişiyimiz war allahtan nuranı sağ olsun görürüsünüz ki beklene fw de gelecek ve bu söylediğiniz laflar sizin için buyuk utanç kaynağı olacak ama forumda kayıtlı olduğudan heerkez arkanızdan gülecek sonsuza kadar.....

>> HAA ÇOKTA BEĞENMİYORSANIZ ARKADAŞLAR GİDİN Bİ 66 TAKOZ ALIN ONA WİN BİLE KURUYORLARMIŞ BURAYA GELİP boşunaa kimsenini canını sıkmayın biz sx1 lerimizle guru duyarız onunla yaşarız kimse arabaya tokoz yap diyememiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt