Numaramı turkcell e taşıdım ancak hala ses yok

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
refikilhan

refikilhan

Üye
    Konu Sahibi
Numaramı turkcell e taşıdım ancak hala ses yok
Arkadaşlar cuma günü avea numaramı turkcell e taşıdım birde simkart verdiler ancak bu güne kadar hiçbir mesaj gelmedi avea tıkır tıkır çalışıyor sanırım turkcell 6 eylülde bitecek olan 100 kontöre 1000 dk
kampanyasının bitmesini bekliyor zira 6 eylülden sonra 150 kontöre 1000 dakika olacak.
Benim sorum şu.Bu kampanyaya katılsam ama 1 ay sonra 100 kontör almasam bir bedeli varmı.?
Ayrıca. maddi durumum çok iyi deyil bu nedenle hattım açıldığında en avantajlı kullanım için neler yapmalıyım,yardımcı olursanız sevineceğim.
Saygılarımla...

adilcilingir

Üye
kartes nasıl boyle bir hatayı yaptın turkcellmi yaktın gendini gec olmadan vazgec turkcell kazıgı yemiş abone olarak uyarıyorum

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
kartes nasıl boyle bir hatayı yaptın turkcellmi yaktın gendini gec olmadan vazgec turkcell kazıgı yemiş abone olarak uyarıyorum

Arkadaşım bir şirketi ya da bir kurumu karalamak kolaydır.. Bunun yanında Turkcell şu sıralar en avantajlı ve en geniş kapsama alanına sahip bir operatör.. Bu yüzden bu karalamayı haketmediğini düşünüyorum..

refikilhan

refikilhan

Üye
    Konu Sahibi
Aslında oturduğum evde bile çekmiyordu avea.....avea şirketine bu konuda mail attım.."Herkes birbirinin müşterisini kapmak için kampanyalar düzenlemekteyken bulunduğum semt şehrin ortasında olmasına ragmen yeterli şebeke olmadığını söyledim,hatta bulunduğum adresi yazdım...gelin inceleyin dedim"mailime gelen cevap çok ilginçti...bana bir telefon numarası verdiler ve buraya bildirmemi söylediler..
Sözün kısacası beni zorladılar başka operatöre geçmeye...Burada hiç deyilse şebeke sorunum olmayacağını düşünüyordum....Dün öğrendimki ilgili türkcell bayii benim sözleşmemi hala iletmemiş.
Kafayı yemek işten deyil...

piri.reis

piri.reis

Üye
Aslında oturduğum evde bile çekmiyordu avea.....avea şirketine bu konuda mail attım.."Herkes birbirinin müşterisini kapmak için kampanyalar düzenlemekteyken bulunduğum semt şehrin ortasında olmasına ragmen yeterli şebeke olmadığını söyledim,hatta bulunduğum adresi yazdım...gelin inceleyin dedim"mailime gelen cevap çok ilginçti...bana bir telefon numarası verdiler ve buraya bildirmemi söylediler..
Sözün kısacası beni zorladılar başka operatöre geçmeye...Burada hiç deyilse şebeke sorunum olmayacağını düşünüyordum....Dün öğrendimki ilgili türkcell bayii benim sözleşmemi hala iletmemiş.

numaranı pm ile bana gönder. sistemden bakmaya çalışayım.

meLarx

meLarx

Üye

ben Ankarada, A.ayrancıda oturuyorum yahu benim evim Türkeyinin merkezinin-merkezinin, merkezinde evin içindeyken ben o balkon senin bu pencere benim koşturuyoruz yeri geliyor şaka gibi valla... :vurbende başka bi operatöre geçicem, ne olursa olsun aveadan daha iyi olacagı kesin bu konuda.

anilakarsu93

anilakarsu93

Üye
ben Ankarada, A.ayrancıda oturuyorum yahu benim evim Türkeyinin merkezinin-merkezinin, merkezinde evin içindeyken ben o balkon senin bu pencere benim koşturuyoruz yeri geliyor şaka gibi valla... :vurbende başka bi operatöre geçicem, ne olursa olsun aveadan daha iyi olacagı kesin bu konuda.

En iyisini yapmış olursun arkadaşım :)

epson81

epson81

Üye
en iyisi turkcelll

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt