Numaradan Programsız Yer Tespit Etme

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Numaradan Programsız Yer Tespit Etme
Cep telefonu numarasından programlı yada programsız olarak birçok farklı yer tespit etme olanağı aranılıyor. Cep telefonu numarasından programsız olarak yer tespit etme ve adres bulma işlemi nasıl yapılır merak edilirken, bu işlemin yasal olmadığını belirtmemizde de fayda bulunuyor.

Yasal yollarla yapılmayan bu durum bazı siteler tarafından gerçekleştirildiği iddia ediliyor. Numaradan programsız olarak yer tespit etme işlemini bazı online sitelerinde yapabildiği belirtiliyor. Sizde aşağıdaki site üzerinden dilerseniz yer tespit etme işlemi gerçekleştirmeyi deneyebilirsiniz.

0MG90

0MG90

Üye
:D:D

MaxipmaN

Üye
açmayın duşta abdest alan adam ve kadın çıktı :muha::muha:

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:ehe :ehe

cihanata_1

cihanata_1

Üye
@Dogus Pertez konuyu açmadan önce verdiğiniz linkten sorgulama yapmayı hiç denediniz mi? site troll ve sorgulama yapıyormuş gibi görünüp uygunsuz görsel çıkıyor:)

MaxipmaN

Üye
@Dogus Pertez konuyu açmadan önce verdiğiniz linkten sorgulama yapmayı hiç denediniz mi? site troll ve sorgulama yapıyormuş gibi görünüp uygunsuz görsel çıkıyor:)
gereksize açmış işte trollledi :ehe

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1
xmustx

xmustx

Üye
Sazan.avi

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
savan avı diyenler başkası kullanmasın diye söylemiş sistem çok güzel çalışıyor denemenizi tavsiye ederim :ehe

• Beğen
Tepkiler: cihanata_1

Revengeful

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper
Gofrettin115

Gofrettin115

Üye
Bunu biliyordum

KinG Tornado

KinG Tornado