Numara Taşıma...

Sponsorlu Bağlantılar

buko59

buko59

Üye
    Konu Sahibi
Numara Taşıma...
Arkadaşlar numaramı turkcelle taşıdım ve hattımı şimdi aldım ama şu anda hat hazır deil yani çekme sıfır :(

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Dostum hemen açılmaz eski kartını tak ona bilgi mesajı gelır ne zaman açılacağı konusunda

buko59

buko59

Üye
    Konu Sahibi
zaman belirtebilirmisin kardeş

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Resmi olarak en geç 6 gün içinde geçiş yapması gerekiyor. Genel olarak geçiş süresi 3 gündür. Bu süre iki güne de inebilir, dört güne de çıkabilir. Eğer 6 gün içinde taşınmazsa, taşıma işlemini yaptığın bayiye giderek durumu bildir. Bu zaman içinde eski hattını takarak numaranı kullanmaya devam edebilirsin. Taşıma esnasında 30 dakikalık kesinti olacak. Taşıma işlemi onaylanırsa sana "Taşıma talebiniz onaylanmıştır. 6 ekim 2009 16:20 tarihinde geçiş işleminiz gerçekleşecektir" gibi bir mesaj gelecektir. O saatten yarım saat sonra yeni sim kartınızı telefona takarak kullanabilirsiniz.

sethaa

sethaa

Üye
02.11.2009 Pazartesi günü hattımı Vodafone dan Turkcell e taşımak üzere başvurdum.

06.11.2009 Cuma sabahı 10:00 civarı mesaj geldi Turkcell den. (tabii bu esnada telefonda hala Vodafone sim kartı takılı ve hizmeti Vodafone dan alıyorum) GEçiş talebiniz onaylanmıştır. 07.11.2009 saat 21:16 da yeni sim kartınızı takarak Turkcell kalitesini yaşamaya başlayabilirsiniz.

Saat 21:00 civarı Vodafone gitti ve 21:16 da Turkcell i taktıgımda hizmet vermeye baslamıştı. Hatta hanımın telefonundan kendimi aradıgımda 15 dk boyunca vodafone a kayıtlı böyle bir numara yoktur anonsu geliyordu.

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
Yasal süre 6 ile 10 gün arasındadır. Ancak 3-4 gün içerisinde açılan hatlar da var ama bu çok nadir rastlanan bir durumdur. Hattınızın açılması için en az 1 haftayı gözden çıkartınız. Eğer 1 hafta geçmesine rağmen hattınız açılmadıysa müşteri hizmetleriyle irtibata geçiniz. Hemen açılması söz konusu değildir. Teşekkürler...

sethaa

sethaa

Üye
Yasal süre 6 ile 10 gün arasındadır. Ancak 3-4 gün içerisinde açılan hatlar da var ama bu çok nadir rastlanan bir durumdur. Hattınızın açılması için en az 1 haftayı gözden çıkartınız. Eğer 1 hafta geçmesine rağmen hattınız açılmadıysa müşteri hizmetleriyle irtibata geçiniz. Hemen açılması söz konusu değildir. Teşekkürler...

Yasal olarak 6-10 gün arası değil; tam 6 gündür.

Takipçi Satın Al

Üst Alt