Numara taşıma için hattımı tekrar Turkcell'e taşıyacağım. (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
Numara taşıma için hattımı tekrar Turkcell'e taşıyacağım. (Yardım)
Benim 2005 senesinden beridir 535'li numaram var. Bu hattı Turkcell'den Vodafone taşıdım. Şimdi tekrar Turkcell'e taşımak istiyorum. Bu mümkün müdür ? Neler yapmam gerekir ? Herhangi ekstradan bir şey yapmam gerekir mi ?

Not: Hatlarımı taşıdığımdan beridir bir şey öğrendim. Pahalı da olsa çevrenizdekilerin çoğu Turkcell'li olduktan sonra Turkcell'siz olmuyor.

solgun50

solgun50

Üye
yok direk git trcle başvur o kadar 6 günde yuvaya hoş geldin:)

solgun50

solgun50

Üye
ya statün binbaşı biliyo olman lazım... bazıları yapıyo bazıları yapmıo...

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Her hangi bir turkcell ekstra ya başvur geçiş işlem başvurusunu hemen alırlar...

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
solgun50

solgun50

Üye
ya nie dalga geçeyim burada binbaşı olmuş olan birisinin bu soruyu bilememesi garip geldi o kadar... kafan güzel mi ye gelince lütfen saygı forumun seviyesine uygun davranalım olur mu?

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
ya nie dalga geçeyim burada binbaşı olmuş olan birisinin bu soruyu bilememesi garip geldi o kadar... kafan güzel mi ye gelince lütfen saygı forumun seviyesine uygun davranalım olur mu?

Esas saygıyı ben sizden bekliyorum. Rütbemle yazdığım mesajların ne alakası var ?

solgun50

solgun50

Üye
neyse polemiğe girmeye gerek olan bir konu değil herhangi bir taşıma işlemi yapan yere git hemen yaparlar ok...

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
    Konu Sahibi
neyse polemiğe girmeye gerek olan bir konu değil herhangi bir taşıma işlemi yapan yere git hemen yaparlar ok...

Tamam abicim benimde öğrenmek istediğim buydu. Turkcell'den Vodafone'a taşıdım ve şimdi tekrar Turkcell'e taşımak için Turkcell Extra'ya gitmek gerekiyormuş. (Tekrar eski operatöre geçmek istediğim için) Doğru mu değil mi diye araştırıyordum ve dediğinize göre normal işlem yapsam yeterliymiş. :oke: :yuru:evet:

paradox07

paradox07

Üye
arkadaşlar ben 5-6 sene öncesinden açık hat almıştım sahibi kim bilir kim.numaram avea ve ben vodafoneye geçmek istiyorum.açık hatta numara taşınabiliyor mu onu soracaktım size.eğer taşınmıyorsa ne yapmam gerekir.numarayı iptal ettirip yine aynı numarayı almam mümkün olur mu gibisiinden?

Üst Alt