Nuance TALKS Premium v3.52.6 Symbian OS9

Sponsorlu Bağlantılar

serdar yavuz

Üye
sertifika hatası dio nasıl olcak o?

nick_im

Üye
sağol kardeşim:):oke:

artistlg

Üye
yaa benim teldee bu uygulama var ama sadce ingilizcee türkçe seçeneği yok nasıl yapabilirim.şimdiden teşekkürler.

Zymenn

Zymenn

Üye
Nuance Talks Premium'un; Nuance Talks Standart'tan ne farkı var. Ayrıca Symbian S60 tüm telefonlarda çalışır mı?

Bir de benim telefonumda şu an bu programın standart versiyonu yüklü. CR4CK3D (kırılmış) olmasına rağmen hala kayıt bilgileri soruyor. Bu normal midir?

kosovali75

Üye
tşk kardeş

xkadir61

xkadir61

Üye
n73 kurulum tamamlanmadan çalışmaya başladı. gerekli ayarlamaları isteğime göre düzenledim. süper oldu. emeğinesağlık:ok2:

extremum55

Üye
programı kurdum kayıt oldum, ama çalıştırınca "nuanca zooms" başlığı ile bir program açıldı
ve konuşma ile ilgili hiç bir şey yok

büyütme
ekran modu
zoom faktörü
....

başlıkları var başkada bişey yok

extremum55

Üye
buralarda pek fazla kimse yok heralde

xkadir61

xkadir61

Üye
programı kurdum kayıt oldum, ama çalıştırınca "nuanca zooms" başlığı ile bir program açıldı
ve konuşma ile ilgili hiç bir şey yok

büyütme
ekran modu
zoom faktörü
....

başlıkları var başkada bişey yok

joistick'e sağa tıklarsan görürsün orada o seçeneklerden başka çok bölüm var.

cakal1979

Üye
kardeş teşekkürlerama ben programı yükledim yabanci bi noya mesaj attı telefon ve cevap geldi obonelik ok diye bi sıkıntı olmaz dimi? aydınlatırsan sevinirim

extremum55

Üye
joistick'e sağa tıklarsan görürsün orada o seçeneklerden başka çok bölüm var.

o dediğin seçeneklere açıp kapattıktan sonra ulaşmıştım. Yinede teşekkürler.
evet, büyütme-konuş-gelişme-otomasyon-sözlük-simge-braille gibi başlıklar var

ancak konuşturmayı bir türlü beceremedim
yani ne menülerde ne rehberde ne de mesajlarda konuşma gerçekleşmiyor.

tekrar teşekkür ederim

aspıre

Üye
süper

ferdili

Üye
arkadaşlar bu programı nasıl yükleyebilirim açarsanız konuyu sevinirim çok lazım hayıra girersinizz

ULTIMATE93

ULTIMATE93

Üye
cok saol:oke:

karizma 87

Üye
abi bu ne ya hangi dosyaya gelsem çatır çatır okuyor maşallah bir dil var papuç gibi ciddiyim arkadaşlar harbi harbi okuyor tel N73

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Ses çok kötü ya ws.. ~emeğe saygı

thehallowman

Üye
çok işimize yaradı teşekkürler.. Bu arada bir katkıda ben yapayım. Buda Türkçe'yi düzgün konuşan bir bayan sesi, Programı kurduktan sonra aşağıdaki linkten kendi telefonunuza göre indirin ve içindeki Aylin.sisx dosyasını kurun daha sonra programın "Konuş" Menüsünden Vocalizer TUT (Aylin) seçin nokia'nın kendi konuşan'ından çok daha iyi.

buradan kendi telefonunuzu seçip indirin

Program için tekrar teşekkürler

a.bulut

Üye
braille teknik linkleri çalışmıyor... :nono:

galip44

Üye
paylaşım için saol kardeş eski sürümü vardı bu iyi oldu:oke:

carizma74

Üye
mrb elimde nokia 6120c var bu telefona talks konuşturma programını kurabiliyormuyuz böle bir programa çok ihtiyacım var yardımcı olursanız çok sevinirim

Üst Alt