Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
NTV: Saçma Haber Kanalı
Bu kanalı her izlediğimde dengesiz haberlerine dayanamayıp kanalı geçiyorum. Nasıl bir kanal anlamadım. Suçluyu suçsuz gibi gösteriyor.
Bugün nelerden dolayı bu kanaldan bıktım:
- "Kaldırımdaki arabaların camını kırın" diyen bir milletvekilini haksız göstermeye çalışıyor. Öyle bi röportaj yayınlıyor ki, sanki kaldırıma parketmek bir hakmış gibi anlaşılıyor.
- "Ankarada özel halk minibüsleri kaldırılıyor". Buna ne denir bilmiyorum. Haberi gören, halk minibüslerinin kalktığını, yayaların çok zor ulaşım gerçekleştirdiğini sanıyor. Ortada bir durum var ve bunu hemen haber yapmışlar. Habercilik bu ya.
Siz neler düşünüyorsunuz?
Bugün nelerden dolayı bu kanaldan bıktım:
- "Kaldırımdaki arabaların camını kırın" diyen bir milletvekilini haksız göstermeye çalışıyor. Öyle bi röportaj yayınlıyor ki, sanki kaldırıma parketmek bir hakmış gibi anlaşılıyor.
- "Ankarada özel halk minibüsleri kaldırılıyor". Buna ne denir bilmiyorum. Haberi gören, halk minibüslerinin kalktığını, yayaların çok zor ulaşım gerçekleştirdiğini sanıyor. Ortada bir durum var ve bunu hemen haber yapmışlar. Habercilik bu ya.
Siz neler düşünüyorsunuz?

izlemiyorum yani. Taraflı kurnaz bir kanal. Iki gün boyunca her saat basi bdp nin gizli reklamını yapıyordu . Yok buraya geldi filan bdpli yok bu oldu başka haber yokmuş gibi. Bunuda gergin bir zamanda yapmıştı. La bu kadar mi olur deyip sildim o kanalı.

lütfen.