NTV: Saçma Haber Kanalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
NTV: Saçma Haber Kanalı
Bu kanalı her izlediğimde dengesiz haberlerine dayanamayıp kanalı geçiyorum. Nasıl bir kanal anlamadım. Suçluyu suçsuz gibi gösteriyor.

Bugün nelerden dolayı bu kanaldan bıktım:

- "Kaldırımdaki arabaların camını kırın" diyen bir milletvekilini haksız göstermeye çalışıyor. Öyle bi röportaj yayınlıyor ki, sanki kaldırıma parketmek bir hakmış gibi anlaşılıyor.
- "Ankarada özel halk minibüsleri kaldırılıyor". Buna ne denir bilmiyorum. Haberi gören, halk minibüslerinin kalktığını, yayaların çok zor ulaşım gerçekleştirdiğini sanıyor. Ortada bir durum var ve bunu hemen haber yapmışlar. Habercilik bu ya.

Siz neler düşünüyorsunuz?

• Beğen
Tepkiler: |SEÇKiN|

greenmile

greenmile

Üye
hangi kanalı izleyelim trt haber iyi mi?

AndroidOne

AndroidOne

Üye
En iyisi samanyolu haber :oke:

• Beğen
Tepkiler: India ve |SEÇKiN|
HaqperesT

HaqperesT

Üye
ntv e kendim sansür koydum kaç yıldır. :) izlemiyorum yani. Taraflı kurnaz bir kanal. Iki gün boyunca her saat basi bdp nin gizli reklamını yapıyordu . Yok buraya geldi filan bdpli yok bu oldu başka haber yokmuş gibi. Bunuda gergin bir zamanda yapmıştı. La bu kadar mi olur deyip sildim o kanalı.

greenmile

greenmile

Üye
feytullah amcanın kanalını hayatta izlemem

Türe

Türe

Üye
Ben de izlemiyorum ntv yi lakin ntv sporu iyi oluyor spor acisindan :ehe

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye
normaldir arkadaşım. doğuş grubu gizli yahudi (sabataist) dönmelerindendir. bu ülkenin hayrına bir iş yapmaları düşünülemez zaten.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869 ve AndroidOne
greenmile

greenmile

Üye
helal olsun amca dakikada yahudi yaptın adamları

viktoreznov

viktoreznov

Üye
ntv spor varken ntv pek izlemiyorum zaten :D

greenmile

greenmile

Üye
en iyisi blue hustler izlemek:ehe

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye

bunu sağır sultanlar bile duydu dostum, bi sizden başka...
yalnız bi daha suçlarken iki düşün bir konuş arkadaşım, bilmediğim bir konuda kimseye asla çamur atmam, suçlamam.
unuttunuz mu yoksam, müslümanlar Allahtan, kul hakkından çok korkarlar!

TheCower

TheCower

Üye
Ya kim ne derse desin kalite açısından en iyisi trt, sunum açısından ben stv ve özellikle flash tv nin haberini beğeniyorum.

greenmile

greenmile

Üye
ben kimseyi suçlamıyorum.Yahudi olmak kötü birşey değil tıpkı dinimiz İslam gibi veya katolikte olabilir.Sizin insanları dini yönden yargılamayı bırakmanız lazım yalnız her konuda dine bağlanmaz.İsterse ota tapar.Adam yahudi diye kanalı karalamak saçmalıktır.

----------Eklendi @ 22:06:43 ---------- Yazıldı @ 22:00:39 ----------

Bu arada alıntıyı nereden yaptınız merak ediyorum?

|SEÇKiN|

|SEÇKiN|

Üye

ben kimseyi suçlamıyorum.Yahudi olmak kötü birşey değil tıpkı dinimiz İslam gibi veya katolikte olabilir.Sizin insanları dini yönden yargılamayı bırakmanız lazım yalnız her konuda dine bağlanmaz.İsterse ota tapar.Adam yahudi diye kanalı karalamak saçmalıktır.

bu sana son muhatap oluşumdu. Allah için benden uzak dur kardeşim, senin ne mesajına yazarım bi daha, ne de sen bana bulaş bi daha olur mu?!
uzak dur lütfen...
başka sözüm de yok zaten!
değmez çünki, ne açıklama yapmaya, ne izah etmeye...

greenmile

greenmile

Üye
Mesajlarınızı aratın genelde siz benim mesajlarıma cevap veriyorsunuz:D

Bu mesaj istisnaydı.Bir haber kanalını bile dini yönden ele alınca dayanamadım cevap verdim.

Bu konularda şüphesiz bilginiz var buna saygı duyuyorum ancak insanları dini yönden değerlendirmek yada suçlamak hiç ama hiç doğru bir davranış değildir.Dinimizin hoşgörüye dayandığını şüphesiz benden çok daha fazla biliyorsunuz.Buna özen göstermenizi istiyorum sadece.İyi forumlar.

fullwar

fullwar

Üye
Konu :locked: lütfen.

greenmile

greenmile

Üye
kilitlenmesine gerek yok dini inançlara saygı duyarsak sorun olmaz.Bu arada cnnturk alternatif olabilir diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt