Peocawe
Üye
-
Konu Sahibi
-
Sadece cihazı sıfırlamış olursun.
Ben bir çok kez denedim hiç bir faydası olmadı maalesef.
Bu arada o kullanım şuan için gayet normal.
Evet. En azından çevremdekilerin ve benimki de öyle. Bence bataryan da herhangi bir sorun yok. Bana göre sorun sistemde. Daha önceki yazılımlar boştu o yüzden sistemin şarja pek etkisi de yoktu.bu benim düşüncem tabi, diğer arkadaşlar ne der bilemem. En iyisi onlarında fikirlerini bir alalım.
Valla benim 520 daha kötü.
Hocam aralıksız 5 saat nedir, çok değil mi? Yani nasıl yapabiliyorsun, telefona tüplü dalış falan mı yapıyorsunuz.Yani akıllı telefonda her şeyi yapabiliyoruz diye de ..kunu çıkarmamak lazım yani bizimde yaşamamız lazım arada yemek falan yemek, dışarı çıkmak lazım. Oksijene de ihtiyacımız var. Dışarıda da yaşam diye bir şey var. Abartmayalım sayın kardeşlerim.
Benim güzel kardeşlerim bence parmak, boyun ve beyin fıtığı geçirmemek için elektronik kutulara daha az bakmaya çabalamalıyız. Hayat çok kısa, kafanı telefondan kaldırıp bir bakacaksın ki yaşlanmışsın. Aaa vaktimi burada bitirmişim diyeceksin. Sonra ...
O değilde Laptop şarjları bile aralıksız 5 saate zor dayanır.
bence fu ll kullanım 5 saat gayet normal ben 920 de 4 saati anca çıkartıyorum
8.1 den sonra mı böyle oldu?
Wp8.1 ile batarya performansının üzerine tüy diktiler bence. Sen günde 2 kere şarj ettiğine dua et. Birde 5 saat kullanıyorum diyorsun aman fazla dillendirme Microsoft duymasın. Bir güncelleme yayınlar 2 saati zor görürsün
Az önce nsrt ile yeniden kurdum yazılımı bakalım fark olacak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?