''NoviiremotE'' uzaktan kumanda programının en son versiyonu

Sponsorlu Bağlantılar

kan_01

kan_01

Üye
6670 de calısmadı acılmıyor

oceanss

oceanss

Üye
6600da işe yarıyor 1-2metreden cekiyor :D

byon2

Üye
e 71 de calısmıyor...

korkutersan

Üye
kardeş.e66 m var.indirdim..ama açmadı.pdb uzantılı marka marka tv uzantlrı açıldı..yükleme olarak bi görüntü yok..EMEĞİNE DE TEŞEKKÜR EDERIM.. Maxi cep ailesine de ayrı tesekkür edıyorum.

sybercomp

Üye
irremote yeni sürümünde çalışmadı belki bu çalışır deneyeyim

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler

gta

gta

Üye
bendede kızılötesi yok

// NOKİA 6680 \\

altundalserdal

Üye
Bunun jar uzantısı yok mu :S

g1gfe4ds2

Üye
tesekkürler

merdemyar

merdemyar

Üye
Emeğinize Sağlık

whitewolf1981

Üye
tşk çok güzel

eray_01

eray_01

Üye
7610 da çalışıyormu

KAOSEM

Üye
N95 cihazım var desteklemiyor diyor bi yardımcı olurmusunuz...

punqermojo

Üye
Arkadaşım bunu sadece kızıl ötesiylemi yapıoruz yoksa bluetoothlada oluomu

tahaertan

Üye
kardeş bekodigiflat 72 ekrana oluyormu saol paylaşım için

antikoagulan

antikoagulan

Üye
öncelikle bu programın çalışması için telefonunuzda kızıl ötesi olması gerekiyo. ayrıca program e71 gibi telefonlarda çalışmaz çünkü bu tip telefonlar s60 v3rd tipinde telefonlardır. uygulama desteklenmiyor uyarısını alan arkadaşlar boşuna uğraşmasınlar yüklemek için...
paylaşım için teşekkürler...

hasansevuk

Üye
süpersin

Aziz™

Üye
teşekkürler eline sağlık..

umutcan_bora

umutcan_bora

Üye
antiko arkadasım saol ya aradıgım bılgıyı sende buldum e 71 kullanıyom napak uff

thehero660

thehero660

Üye
bizim tüplü televizyona olurmu 93 model telefunken iii olurmu

:kop::aha::ehe

valla koptum bütün herşeyi kontrol et diyor ya televizyon uydu herşey :kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe

ama bir deneyim ne kaybederim :oke:

ama genede güleyim :kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe:kop::aha::ehe

Üst Alt