Tavsiye Nova 3 oynaya bilirmiyim??

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Nova 3 oynaya bilirmiyim??
Merhaba hocam bende Asus memo pad hd7 tableti var

1gb ram quadcore
1,2 ghz islemci
PowerVR 544 gpu
Bu tabletle nova 3 oynaya bilirmiyim?
Oynayabilirsem link atarmisiniz
Simdiden tesekkurler

Invoke

Invoke

Üye
Oynayabilirsin.

TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
nowa sıkıcı fps oynayacaksn modern combat oyna world war z oyna vs vs tabi yine seçim seninde

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu donanim sotlediin oyinlar iicin yeterlimi gta san andreas falan acarmi

turancen

turancen

Üye
Merak etme her oyunu rahatlıkla oynayabilirsin :) kendimden biliyorum

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
İyi bari indirip deneyeyim

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Bnde galalxy tab3 var rom ve kernel yüklü custom mc4 nova3 yuklu suan 3 gb bos alan var kasma yok ama arada bazen olabilir sizde

SM-T210 CIHAZ

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bnde galalxy tab3 var rom ve kernel yüklü custom mc4 nova3 yuklu suan 3 gb bos alan var kasma yok ama arada bazen olabilir sizde

SM-T210 CIHAZ
Katdesim tab3 u begenmediimden bunu aldim tab3 dual core bu quad core + bu saf androud tab3 touchwiz tab3 de kasmayipta bende nasi kassin :D

• Beğen
Tepkiler: MUSTAFA AKPINAR97
eren3546

eren3546

Üye
nova3 bitirdim süper bi oyun mutlaka oyna 1.2 bölüm biraz sıkıcı gelebilir ilerledikce oyun sarıyor

• Beğen
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Bn touchwiz kullanmiyorum + rockettab 3.0 yüklü tab3 un en iyi rom blackhawk kernel yüklü lmk 0 swap 500mb grenify ile en az 30 uygulama uyutyom yani gereksiz olanları nova altta mc4 altta mc3 altta geziyom kasma yok onlar acikken de oynuoym kasma yok nova launcher kuruk touchwiz berbat o ayrı konu touchwizi devre dışı bıraktım ztn neyse senin cihaz neydi bn tab3 u ovmuyom ekran kartı berbat ztn ona lafım yok islemci de oka dar ii degil aslında ama kasma yok ben memnunum verdigim parayla ama almamis olsam biraz pars biriktirp discoery alırdım he senin asus iyi ama tuslarin ekrana gömük olmasinj sevmiyorum iste o da var bn disarda istiyom klasik samsung

MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Bu arada mc4 le mc3 kiyaslarsam mc3 daha ii gibi cunku nisan alma sıkıntısı yok oynayanlar bilir

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Bn touchwiz kullanmiyorum + rockettab 3.0 yüklü tab3 un en iyi rom blackhawk kernel yüklü lmk 0 swap 500mb grenify ile en az 30 uygulama uyutyom yani gereksiz olanları nova altta mc4 altta mc3 altta geziyom kasma yok onlar acikken de oynuoym kasma yok nova launcher kuruk touchwiz berbat o ayrı konu touchwizi devre dışı bıraktım ztn neyse senin cihaz neydi bn tab3 u ovmuyom ekran kartı berbat ztn ona lafım yok islemci de oka dar ii degil aslında ama kasma yok ben memnunum verdigim parayla ama almamis olsam biraz pars biriktirp discoery alırdım he senin asus iyi ama tuslarin ekrana gömük olmasinj sevmiyorum iste o da var bn disarda istiyom klasik samsung
Benim cihaz memo pad hd7
1.2 quad core
1 ram
Power vr 544 gpu

• Beğen