[MOD-Belle] Ana ekran Bildirimler gereci ( Anna tipi )

Sponsorlu Bağlantılar

diLsiz_yureqim

Üye
İngilizce yapmayı nasıl başardın:)

seydat

Üye
hackli ne demek

chaos239

Üye
e6 ya olmadı zaten hangi widgeti olduki e6 ya buda olsun :D

'Sefer

'Sefer

Üye
:tşk:

yaren_dede

yaren_dede

Üye

Önemli bir uyarı yapmak istiyorum; Türkçe versiyonu telefonu çok fazla kastırıyor. Stabillik bozuluyor. Kuracaksanız ingilizce kurun.

ben türkçe kurdum çalıştı ama kurduktan sonra telefon 1 saat kullanamadım kritik hata filan verdi biraz korkuttu beni ama sonuç olumlu sorunsuz çalışıyor (c601 belle)

canas93

canas93

Üye
Merhaba arkadaşlar.

* Telefonunuz hackli ise,

Nasıl kurarım:

BelleicinBildirimlerGereci.zip
dosyası içerisindeki klasörleri ( Private - Sys - Resource ) hiç dokunmadan olduğu gibi herhangi bir dosya yöneticisi programı ile ( x-Plore 1.56 tavsiye ) C:\ dizinine kopyalayıp bu sırada karşınıza çıkan 'Overwrite All' ( Tümünü üzerine yaz )'a tıklatın.( Bu kısım kopyalama sırasında 'NotifierHarvester.dll' dosyasında kopyalama hatası alabilirsiniz, şâyet alırsanız. C:\Sys\Bin klasörü altında Notifierharvester.dll'yi silip ya da adını değiştirip tüm dosyaları tekrar kopyalamanız önerilir. )

Kopyalama işlemi bittikten sonra C:\Private\200159c0\themes klasörünü bulup, komple siliyoruz.
Bu işlemse, ana ekranda yaptığınız bütün yerleştirme ayarlarını ( Gereçler, ikonlar, duvar kağıtları vs. ) silecek ve ilk ayarına geri çevirecektir. Sonrasında telefonunuzu kapatıp açın. Açılışta karşınıza çıkacak olan "Yükleme sırasında kritik hata, gereçler kaldırıldı" gibi bir uyarı alacaksınız, bu normal bir uyarı problem yok.

Sonrasında ana ekranda Widget Ekle diyerek 'My Notifications' isimli Bildirimlerim gerecini kullanabilirsiniz.

( Not: İlk denemede gereç açılmayabilir, telefonu tekrar yeniden başlatıp deneyin.

)Ekran Görüntüleri:

İndirme Bağlatısı:

Mutlu günler : )

Usta ben C6-01 belleye kurdum fakat ingilizce oldu nasıl türkçe yaparım bi yardımcı olursan çok makbule geçer :)

fayzteck

fayzteck

Üye
.sis hale getiremezmiyiz acaba ?

gessssse

Üye
kardeş bi bizim telefonada el at ya çok sevdiğim bi uygulamaydı bu n8 var sis olarak direk çıkıyo normal indirdiğim programlar gibi ikonu fakat telefona attıktan sonra yüklemede hata veriyo uygulama sunucusuna başvurun diye bilgisayardan yükleme yapınca tarih veya saat ayarlarında hata olabilir diyo :(

sbilen

sbilen

Üye
nokia 700 de çalışmadı. çalışanı varmı acaba. tşk

aliosman166

aliosman166

Üye
link ölü..

• Beğen
Tepkiler: anılbaran
anılbaran

anılbaran