Notifications (Bildirimler) Sadece Belle için (Anna iconlu)

Konu Sahibi
Notifications (Bildirimler) Sadece Belle için (Anna iconlu)
Selam Arkadaşlar, annadaki bildirimler widgetini belleye uyarlamak için dosya yöneticisiyle dosyaları belirli yerlere kopyalıyorduk. kopyalama olayı yerine sis dosyası düzenledim. kendi telefonumda C7 belle hacklı defalarca kaldırıp kurdum sorun yok. kolay bir şekilde kuruluyor ve kadırılıyor. telefonum hacklı ve openforall yaması aktif şekilde kurdum. hacksız olarak denemediğim için sonucu bilmiyorum. belki hacksız telefonlara da kuruluyordur. sadece belle içindir diğer cihazlarda denemeyin.Türkçe ve ingilizce diller vardır, anna iconludur. kolay gele..

Tepkiler: R.BEDRAN, enchil, askbank ve 4 diğerleri

pRime.

Üye
gerek yok ki. Zaten o çek-indir bildirim barı o işlevi görüyor.

teşekkürler. bu hava durumu widg hangisi kullanmakta olduğun

dostum eline koluna saglık ii düşünmüssün...N8 de sorun olmaz dmi ?

N8 de calısmıyo dostum..

----------Eklendi @ 14:50:15 ---------- Yazıldı @ 14:27:16 ----------

dostum bunu ben yükledim telefona hem calısmadı üstüne üstük xplorer da calısmıyor artık ne bu anlamadm yanii ??

Konu Sahibi
polluxea♪;4108637' Alıntı:
N8 de calısmıyo dostum..

----------Eklendi @ 14:50:15 ---------- Yazıldı @ 14:27:16 ----------

dostum bunu ben yükledim telefona hem calısmadı üstüne üstük xplorer da calısmıyor artık ne bu anlamadm yanii ??
Xplorede mi çalışmıyor anlamadım? xplore ile bir alakası yokki verdiğim dosyanın. üstelik hiç bir değişiklik te yok.yani kopyala yapıştır yaptığımız bildirimler olayını paketledi sadece.telefonun hacklı mı? open for all yaması aktif mi? yükledikten sonra C:\private\200159c0\themes klasörünü siliyormusunuz? son olarak hangi belle sürümü yüklü? 30.0607 mi yoksa başka sürüm mü? bilgileri verirseniz yardımcı olmaya çalışayım. yükleyen c7 ci arkadaşlarda bir problem yok sanırım. hatta N8 e yükleyen de var, başka sitede.

valla dostum dediğin herseyi yaptm yamalarda aktif yani ama böyle bi sorun oldu bende..xplore'un farklı bi sürümünü yükledim düzeldi sükür

way be belleye bile port ettiniz he helal olsun

bunu kurdum da nasıl ana ekrana widget olarak eklicem

C ye giriyorum private diye bi klasör yok.xplore de görünüyor ama içi boş öyle bi klasör yok ne yapmam lazım yardım edermisin

Konu Sahibi
C ye giriyorum private diye bi klasör yok.xplore de görünüyor ama içi boş öyle bi klasör yok ne yapmam lazım yardım edermisin
dostum telefonun hacklı mı? private sistem klasörüdür.private olmadan telefonun çalışmaz.sistem dosyalarına erişimi aç. rompatcher yüklü mü? eğer yüklüyse open4all+.rmp yamasını aktifleştirip öyle denermisin. rompatcher son sürüm burada

n8 belle guncelleme hatasi aliyorum kardes

n8'de başarılı bir şekilde yükledim fakat beğenmediğimden dolayı geri kaldırdım bu sefer de mesajlar fotoğrafta koyduğum gibi ekranda görünüyor bunu nasıl kapatırım ya hiç sevmiyorum bu şekilde

Konu Sahibi

bunu kaldıramazsınız.bu bellenin orjinal bildirimidir.

bunu kaldıramazsınız.bu bellenin orjinal bildirimidir.

teşekkürler ama daha önce yedeklemiş olduğum ayarları geri yükleyerek bu bildirimden kurtuldum.artık mesaj geldiğinde ekranda böyle bir bildirim çıkmıyor eskisi gibi.
üstteki mesaj simgesi yetiyor zaten