Anket NoteIII-1520

Sponsorlu Bağlantılar

1520-NoteIII

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
NoteIII-1520
Arkadaşlar yazın doğum günümde halam bana note ııı veya 1520 hediye edebileceini söyledi. Sizce hangisini almalıyım ?

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu ve Dede

Churchil

Üye
Ekranı büyük olsun istiyorsan 1520.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve Serhan
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Ekran problem değil sadece donanımı vs. daha iyi olsun yeter.
@papakudioflu

• Beğen
Tepkiler: Dede

Churchil

Üye
O zaman note 3.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Serhan
KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve Serhan
alyuz41

alyuz41

Üye
Bütün işletim sistemlerini kullandım. Bence Nokia 1520 daha iyidir. Android çok sıradan, WP8.1 Kullanıcısı ol, farkı hisset :)

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu, efeyılmaz, Yağız Ryan ve 1 kişi daha
hllsvrn

hllsvrn

Üye
Kullandığın cihaz Lumia 520, telefonunu seviyorsan, neden? Kullandığın telefonun aynı işletim sistemini ve daha üst donanımlısını tercih etmeyesin ki??

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve PureFood
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Kullandığın cihaz Lumia 520, telefonunu seviyorsan, neden? Kullandığın telefonun aynı işletim sistemini ve daha üst donanımlısını tercih etmeyesin ki??
Aslında lumialara aşığım ama bilmem işte :) Olmadı hafataya 920 alacaktım yazın da bana note 3 gelir 520-920-note 3 öyle devam eder haftaya 920 alacaktım...

alical33

alical33

Üye
İkisini de kullanmış biri olarak 1520 diyorum

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve muhammettvurucu
PureFood

PureFood

Üye
Arkadaşım ne Note 3'ü Allah aşkına yazık etme o kadar parana. Tamam Android seversin anladım da git Nexus 5 al bari sıkıntı çekme. İkisi arasında tercih ise mutlaka 1520, ancak hâlâ aramızda Note 3 ile 1520'yi bir tutamayan, daha doğrusu bazı şeyleri fark edemeyenler var.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Burak Altun ve muhammettvurucu
Serhan

Serhan

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım ne Note 3'ü Allah aşkına yazık etme o kadar parana. Tamam Android seversin anladım da git Nexus 5 al bari sıkıntı çekme. İkisi arasında tercih ise mutlaka 1520, ancak hâlâ aramızda Note 3 ile 1520'yi bir tutamayan, daha doğrusu bazı şeyleri fark edemeyenler var.
1. Ben almayacağım hediye
2. Androidden hep açık kaynaklı olduğu için nefret etmişimdir ama 3 tane lumiam olmasını isemiyorum 2 lumia bir note 3 yeter zaten note 3 ü sadece oyun için kullanacağım ... Apk yüklendii için..... Haftaya 920 Almayı planlıyorum zaten....

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Tabiki Lumia 1520 çunku daha fazla sağlamlık daha iyi performans ve daha iyi kamera.

hllsvrn

hllsvrn

Üye
Aslında lumialara aşığım ama bilmem işte :) Olmadı hafataya 920 alacaktım yazın da bana note 3 gelir 520-920-note 3 öyle devam eder haftaya 920 alacaktım...
Note III'ü bekleyeceğim diyorsan, elindeki 520'i sat 920 alacağın parayı üstüne ekle. Yetmezse, biraz daha koy :D Git 1020 al :))

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve Serhan
sanaltayfa

sanaltayfa

Üye
1520 al bence. Şarjı muhteşem, yazılımın stabilliği muhteşem. Bu ikisi zor bulunur androidde.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve muhammettvurucu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 3 te harika cihaz 3gb ram falan ama 1520 de alınmayacak cihaz değil

• Beğen
Tepkiler: Burak Altun
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Note 3 al zaten lumian var .
zaten oyun istiyorsun demişsin o zmn kesin note 3

• Beğen
Tepkiler: Serhan
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Kardeş sen heralde samsung un touchwizz ara yüzünün sabıkalı olduğunu bilmiyorsun. Evet 3Gb ram var fakat kalan ram boşta olan ram 700mb civarı. Bir süre sonra sistem kasım kasım kasılacak. Madem lumia almayacaksın git HTC al Sony al. Htc M8 çıktı onu al. XPeria Z1-Z2 al.

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kardeş sen heralde samsung un touchwizz ara yüzünün sabıkalı olduğunu bilmiyorsun. Evet 3Gb ram var fakat kalan ram boşta olan ram 700mb civarı. Bir süre sonra sistem kasım kasım kasılacak. Madem lumia almayacaksın git HTC al Sony al. Htc M8 çıktı onu al. XPeria Z1-Z2 al.
cihazda 8gb boşluk var 1 gram kasma yok kullanmadan yazmayalim :) en pro 6-7 oyun yüklü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt