HarikasınEkranı büyük olsun istiyorsan 1520.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
büyük ekran dedin ya 
Bu konuyu açmanız bile note3'e hakarettir.Arkadaşlar yazın doğum günümde halam bana note ııı veya 1520 hediye edebileceini söyledi. Sizce hangisini almalıyım ?
Bu konuyu açmanız bile note3'e hakarettir.

Lumia 520 kullanuıyorum 8.1Bütün işletim sistemlerini kullandım. Bence Nokia 1520 daha iyidir. Android çok sıradan, WP8.1 Kullanıcısı ol, farkı hisset![]()
S.G.Tap 2 7.0 tabletim var android İpad im var ios 7 lumiam var 8.1 
Aslında lumialara aşığım ama bilmem işteKullandığın cihaz Lumia 520, telefonunu seviyorsan, neden? Kullandığın telefonun aynı işletim sistemini ve daha üst donanımlısını tercih etmeyesin ki??
Olmadı hafataya 920 alacaktım yazın da bana note 3 gelir 520-920-note 3 öyle devam eder haftaya 920 alacaktım...1. Ben almayacağım hediyeArkadaşım ne Note 3'ü Allah aşkına yazık etme o kadar parana. Tamam Android seversin anladım da git Nexus 5 al bari sıkıntı çekme. İkisi arasında tercih ise mutlaka 1520, ancak hâlâ aramızda Note 3 ile 1520'yi bir tutamayan, daha doğrusu bazı şeyleri fark edemeyenler var.
Note III'ü bekleyeceğim diyorsan, elindeki 520'i sat 920 alacağın parayı üstüne ekle. Yetmezse, biraz daha koyAslında lumialara aşığım ama bilmem işteOlmadı hafataya 920 alacaktım yazın da bana note 3 gelir 520-920-note 3 öyle devam eder haftaya 920 alacaktım...
Git 1020 al
)cihazda 8gb boşluk var 1 gram kasma yok kullanmadan yazmayalimKardeş sen heralde samsung un touchwizz ara yüzünün sabıkalı olduğunu bilmiyorsun. Evet 3Gb ram var fakat kalan ram boşta olan ram 700mb civarı. Bir süre sonra sistem kasım kasım kasılacak. Madem lumia almayacaksın git HTC al Sony al. Htc M8 çıktı onu al. XPeria Z1-Z2 al.
en pro 6-7 oyun yüklü