Anket NoteIII-1520

1520-NoteIII

• Kullanılan toplam oy
    13
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardesim samsungun telefonlari ne kadar iyi olursa olsun o arayuz o gereksiz seyler gitmedigi icin tel hantallasiyor. S4 oyle oldu s3 oyle oldu note 2 oyle oldu s5 ve note 3 ve note 4 de oyle olacak

Koradam

Üye
Kardesim samsungun telefonlari ne kadar iyi olursa olsun o arayuz o gereksiz seyler gitmedigi icin tel hantallasiyor. S4 oyle oldu s3 oyle oldu note 2 oyle oldu s5 ve note 3 ve note 4 de oyle olacak
Root atip silmek cok mu zor ? Veya devre disi birakmak.Ayrica Android de 1000 den fazla ara yuz var istedigini yukle.

Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve B.A.R.O.N
Bugün için istemeyerekte olsa Note 3 derim.çünkü wp nin biraz daha yol alması lazım.

Tepkiler: Serhan
Sen bence bu konuyu Cep Telefonu Genel bölümüne aç orda daha öbjektif yorumlar yapılır,ben 920 kullanıyorum ve sana Note 3 ü tavsiye ediyorum

Tepkiler: Tr_SERGEN ve Serhan

ErenMSC

Üye
Bence ne 1520 nede Note 3 , En iyisi 930

Tepkiler: PureFood

Koradam

Üye
İste ordan kurtariyor
O halde kimse Note 3 kasiyor masiyor demesin.Çiktigindan beri hemen hemen fiyati sabit kaldi s5 in piyasaya girmesi ile dustu.Oysa lumialar oyle mi ? WP cok seri diyorsunuz.Size bir sey sorucagim arka planda calistiracaginiz kac uygulama var ki ?

O halde kimse Note 3 kasiyor masiyor demesin.Çiktigindan beri hemen hemen fiyati sabit kaldi s5 in piyasaya girmesi ile dustu.Oysa lumialar oyle mi ? WP cok seri diyorsunuz.Size bir sey sorucagim arka planda calistiracaginiz kac uygulama var ki ?
Ben wp kullanmiyorum? Ayrica siz kac uygulama aciyosunuz?

Koradam

Üye
İste bak 3gb var 700 mb bos
Android'in ram kullanimini öğren oyle gel.Android icin bosta kalan ram israftır o yuzden uygulamalari acik tutar ki kullanici tiklayinca hizli erissin.Oysa WP'nin ram kullanimi bosta kalan ram israf degil nimettir

ErenMSC

Üye
Kac uygulama yokki.

Tepkiler: muhammettvurucu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...