muhammettvurucu
Üye
Kardesim samsungun telefonlari ne kadar iyi olursa olsun o arayuz o gereksiz seyler gitmedigi icin tel hantallasiyor. S4 oyle oldu s3 oyle oldu note 2 oyle oldu s5 ve note 3 ve note 4 de oyle olacakuoufff Nokia fanlari doldurmus burayi
Kimse neden Note 3 deki yazilimsal ozellikleri soylememis ? Siz Lumia alip ayni anda 10 program kullanabilirmisiniz ? Ben diyim imkansiz.Note 3 de ki gibi rahat yazi yazabilir misiniz ? Hayir.Note 3 asphalt da kasiyormus(!) Siz guc tasarruf modunda acmis olmayasinizSamsung Galaxy S3 bile kasmiyor nasil olur da note 3 kasar anlamis degilim.Her turlu Note 3
Root atip silmek cok mu zor ? Veya devre disi birakmak.Ayrica Android de 1000 den fazla ara yuz var istedigini yukle.Kardesim samsungun telefonlari ne kadar iyi olursa olsun o arayuz o gereksiz seyler gitmedigi icin tel hantallasiyor. S4 oyle oldu s3 oyle oldu note 2 oyle oldu s5 ve note 3 ve note 4 de oyle olacak
Sen bence bu konuyu Cep Telefonu Genel bölümüne aç orda daha öbjektif yorumlar yapılır,ben 920 kullanıyorum ve sana Note 3 ü tavsiye ediyorumTabi lumia aşıım ama hem 920 hemde 520 yle napacağım zaten note ııı hediye geleceği için sadece oyun , internet , müzik amaçlı kullanacağım...Bu konuya donanım merakımdan dolayı daha iyi bildikleri için
@papakudioflu @bulutsuzgece yi davet ediyorum. Donanım bakımında note 3 mü 1520 mi ? Yani oyunlardda , müzik dinlemede , internet falan ?
Herkes rom root sevmez burda konu sahibi dusunmeliRoot atip durdurmak cok mu zor ? Veya devre disi birakmak.Ayrica Android de 1000 den fazla ara yuz var istedigini yukle.
TW magazine s5 te kasma yapmıyorKardesim samsungun telefonlari ne kadar iyi olursa olsun o arayuz o gereksiz seyler gitmedigi icin tel hantallasiyor. S4 oyle oldu s3 oyle oldu note 2 oyle oldu s5 ve note 3 ve note 4 de oyle olacak
Biraz surec gecsin heleTW magazine s5 te kasma yapmıyor
Android de sorunlara çare bitmezHerkes rom root sevmez burda konu sahibi dusunmeli
İste ordan kurtariyorAndroid de sorunlara çare bitmez
En basit devre dışı birakir.Birde Note 3 de 700mb dan fazla free ram vardir
İste bak 3gb var 700 mb bosAndroid de sorunlara çare bitmez
En basit devre dışı birakir.Birde Note 3 de 700mb dan fazla free ram vardir
Genelde 800 civarı oluyor.İste bak 3gb var 700 mb bos
O halde kimse Note 3 kasiyor masiyor demesin.Çiktigindan beri hemen hemen fiyati sabit kaldi s5 in piyasaya girmesi ile dustu.Oysa lumialar oyle mi ? WP cok seri diyorsunuz.Size bir sey sorucagim arka planda calistiracaginiz kac uygulama var ki ?İste ordan kurtariyor
Ben wp kullanmiyorum?O halde kimse Note 3 kasiyor masiyor demesin.Çiktigindan beri hemen hemen fiyati sabit kaldi s5 in piyasaya girmesi ile dustu.Oysa lumialar oyle mi ? WP cok seri diyorsunuz.Size bir sey sorucagim arka planda calistiracaginiz kac uygulama var ki ?
Android'in ram kullanimini öğren oyle gel.Android icin bosta kalan ram israftır o yuzden uygulamalari acik tutar ki kullanici tiklayinca hizli erissin.Oysa WP'nin ram kullanimi bosta kalan ram israf degil nimettirİste bak 3gb var 700 mb bos
Kac uygulama yokki.O halde kimse Note 3 kasiyor masiyor demesin.Çiktigindan beri hemen hemen fiyati sabit kaldi s5 in piyasaya girmesi ile dustu.Oysa lumialar oyle mi ? WP cok seri diyorsunuz.Size bir sey sorucagim arka planda calistiracaginiz kac uygulama var ki ?
Benim telefonum Samsung Wave port android kurulu 284 mb ram tanimli kafadan 15 uygulama arka planda calisiyor kasma yok.Ben wp kullanmiyorum?Ayrica siz kac uygulama aciyosunuz?
Android de ki kadar var mi ? ^ ^Kac uygulama yokki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?