Notebook'um için oyun tavsiye edermisiniz lütfen çok lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Notebook'um için oyun tavsiye edermisiniz lütfen çok lazım
Merhabalar Intel ( R ) Atom ( TM ) Cpu N270 @ 1.60 Ghz 1.60 Ghz 1gb Ram 32 bit işletim sistemi nvidia physx ekran kartı lenovo bir notebook’um var bu özelliklere göre oyunlar lazım söyleyebilirimsiniz çok lazım Lütfen yardım edin . ÇOK ACİL

R.A.M

Üye
Cs oyna bol bol

Metin2,Need For Speed:Most Wanted,Quake 3,Half Life 2,Koridor,Warcraft 3,Prince Of Persia-Sand Of
Tima,Hitman 2,Gta Auto Killer City Link bilmiyorum ama bunlar Sana Yeterli

nvidia ekran kartı olamaz intel in paylaşımlı ekran kartı vardır.
nfs 1-2-3 fs hight stakes porshe unleasshed hot pursuit 2 undergraund 1-2 mostwanted ve carbonda zorlanabilir.
v-rally1-2 gta 3 vice city sanandreas insane kısacası 2005 ten eski oyunları açar

Konu Sahibi
Tehlike ";4425483][COLOR=DarkRed][SIZE=3]nvidia ekran kartı olamaz intel in paylaşımlı ekran kartı vardır. nfs 1-2-3 [I][URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Need_for_Speed:_High_Stakes' Alıntı:
n[/URL]fs hight stakes porshe unleasshed hot pursuit 2 undergraund 1-2 mostwanted ve carbonda zorlanabilir.
v-rally1-2 gta 3 vice city sanandreas insane kısacası 2005 ten eski oyunları açar [/I][/SIZE][/COLOR]

Ama nvidia yazıyor denetim masasında yha undegraund 2 de biraz kasıyor mostwanted de daha fazla kasmazmı bide savaş oyunları varı bu özelliklere göre Bu arada çok teşekkür ederim size yardımcı oluyorsunuz =)

Benim eski pc'de Most Wanted Guzel Oynuyordu Az kasma var ama olsun

brqsalvo

Üye
max payne,freedom fighters,max and the magic marker... aklıma gelirse eklerim daha

lolaman

Üye
mario oyna.dalga geçmiyorum bende var ben oynuyorum yerde lavlar olan taş kaledeyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...