Notebook'um için oyun tavsiye edermisiniz lütfen çok lazım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zekirix26

Üye
    Konu Sahibi
Notebook'um için oyun tavsiye edermisiniz lütfen çok lazım
Merhabalar Intel ( R ) Atom ( TM ) Cpu N270 @ 1.60 Ghz 1.60 Ghz 1gb Ram 32 bit işletim sistemi nvidia physx ekran kartı lenovo bir notebook’um var bu özelliklere göre oyunlar lazım söyleyebilirimsiniz çok lazım Lütfen yardım edin .:) ÇOK ACİL

R.A.M

R.A.M

Üye
Cs oyna bol bol :D

cagataydesign

cagataydesign

Üye
Metin2,Need For Speed:Most Wanted,Quake 3,Half Life 2,Koridor,Warcraft 3,Prince Of Persia-Sand Of
Tima,Hitman 2,Gta Auto Killer City Link bilmiyorum ama bunlar Sana Yeterli

zekirix26

Üye
    Konu Sahibi
Metin2,Need For Speed:Most Wanted,Quake 3,Half Life 2,Koridor,Warcraft 3,Prince Of Persia-Sand Of
Tima,Hitman 2,Gta Auto Killer City Link bilmiyorum ama bunlar Sana Yeterli

Çok teşekkür ederim saolasın :D

futbol123

futbol123

Üye
nvidia ekran kartı olamaz intel in paylaşımlı ekran kartı vardır.
nfs 1-2-3 fs hight stakes porshe unleasshed hot pursuit 2 undergraund 1-2 mostwanted ve carbonda zorlanabilir.
v-rally1-2 gta 3 vice city sanandreas insane kısacası 2005 ten eski oyunları açar :D

zekirix26

Üye
    Konu Sahibi
Tehlike ";4425483][COLOR=DarkRed][SIZE=3]nvidia ekran kartı olamaz intel in paylaşımlı ekran kartı vardır. nfs 1-2-3 [I][URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Need_for_Speed:_High_Stakes' Alıntı:
n[/URL]fs hight stakes porshe unleasshed hot pursuit 2 undergraund 1-2 mostwanted ve carbonda zorlanabilir.
v-rally1-2 gta 3 vice city sanandreas insane kısacası 2005 ten eski oyunları açar :D[/I][/SIZE][/COLOR]

Ama nvidia yazıyor denetim masasında :D yha undegraund 2 de biraz kasıyor mostwanted de daha fazla kasmazmı :D bide savaş oyunları varı bu özelliklere göre :D Bu arada çok teşekkür ederim size yardımcı oluyorsunuz =)

cagataydesign

cagataydesign

Üye
Benim eski pc'de Most Wanted Guzel Oynuyordu Az kasma var ama olsun

brqsalvo

brqsalvo

Üye
max payne,freedom fighters,max and the magic marker... aklıma gelirse eklerim daha :)

lolaman

lolaman

Üye
mario oyna.dalga geçmiyorum bende var ben oynuyorum yerde lavlar olan taş kaledeyim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...