Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TavsiyeNotebook Tavsiyesi
Sponsorlu Bağlantılar
caps6
Üye
Konu Sahibi
Notebook Tavsiyesi
bataryası sağlam ekran kartı,ram ve işlemcisi oyunları kaldırabilecek servisi de sorunlu olmayan en fazla 1700 TL ye kadar laptop arıyorum.
ANIL
Admin
Casper'a pek olumlu bakılmıyor ama bu modeli inceleyebilirsin;
geçen fiyatlara baktım da o fiyata düzgün ekran kartlı pc göremedim 4.nesiller için konştum 3.nesil işlemci alırsan daha iyi ekran kartlı model bulunabilir
caps6
Üye
Konu Sahibi
evet pahalı fiyatları bende düzgün laptop arıyorum hep bir yerden kısıyorlar ram ve harddisk o kadar sorun olmaz sonradan arttırılabilirde işlemci ve ekran kartı düşük olmamalı
No Name Dev
Üye
Casper almada ne alırsan al
Enpatsu Shakugan
Üye
aynen casper al 1 hafta sonra ekran düşsun
caps6
Üye
Konu Sahibi
casper ve lenovo almayı düşünmüyorum zaten alanların sorunlarını gördüm
BenJeVu
Üye
Bak 1700 Liraya Oyun Kaldırabilecek Notebook Bulamazsın ... İşlevlerini Görücek Kadar Olması İçin 900-1200 Oyun İçin En Az 2500 3000 Lira Gözden Çıkarman Lazım ... Razer AlienWare (Bulabilirsen) MSI Öneririm Mesela ... 2500 Lük Fena Olmayan Oyun Notebookları Var... Nvadia GTX Serisi Yapıyor MSI Sanırım Yani Rahat Rahat Oynarsın... G40 Dragon Eyes Öneririm Sana