Legendary.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lenovo v580c'ye bakabilirsiniz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Acer E-1 572 var ayrıca,gt740m'den az daha zayıf bir ekran kartı var:
Bir de casper falan var bu fiyata ama tercih etmezsiniz sanırım
ve bir de Sony Vaio SVF1521QSTB var ama kronik sorunları olan bir model.
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim, Lenova gerçekten hoşuma gitti
2 GB NVIDIA GeForce GT 740M 64Bit grafik kartıGT740M ne kadar süre götürür? Piyasadaki oyunları orta seviyede açar mı? Ve ilerdeki çıkacak oyunlarda ki performansı ne olur? Birde 64 bitmiş
Kusura bakmayın çok soru sordum
Öneriniz için teşekkür ederim,dediğim gibi 1500den yukarıya çıkmayacağım.Sizin kadar teknik bilgim ne yazık ki yok.Piyasadaki oyunları orta ayarda oynatacak birşey arıyorumZaten 1-2 yıl sonra çıkacak oyunlarıda lowda felan oynatır
Z500 ve v580c'nin oyun performansları hakkında ufak bi yorum yapsanız rica etsem.
Teşekkürler hocamBen galiba Lenovo V580cde karar kıldım @Archonn Hocam DELL İNSPİRON 7537 gayet güzel gözüküyor.Ekran kartı Gt750m 128bit GDDr5 HDD 500 gözüküyor yeter herhalde ama fiyatını araştırmadım daha.Optik okuyucu yokmuş Optik okuyucu yokmuş
740'a bak ya da 650 denk zaten ama daha çok güncelleme alırNotebook araştırıyorum Yaşar.Lazım
Gt470M'in bildiğim kadarıyla piyasada ki oyunlardan açamadığı yok.Orta-yüksek ayarlarda açar her oyunu.Youtubede ki videolara bak
Notebook araştırıyorum Yaşar.Lazım
Gt470M'in bildiğim kadarıyla piyasada ki oyunlardan açamadığı yok.Orta-yüksek ayarlarda açar her oyunu.Youtubede ki videolara bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?