Notebook tavsiyesi alınır :)

Sponsorlu Bağlantılar

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Notebook tavsiyesi alınır :)
Arkadaşlar bütcem en fazla 1300-1500 :tl: 1 ay sonra alacağım.Şimdiden araştırmaya başlamak istiyorum,yardımlarınıza ihtiyacım var.Zaten çoğu işlemimi yapabilirim alacağım notebookla o yüzden önceliğim oyunlar olucaktır.Piyasada ki oyunları ve ilerideki çıkacak olan oyunları orta seviyede çalıştırabilecek bir notebook arıyorum :)

@ANIL @L-LumieRe @Mad EagLe Ayrıca sizlerinde önerilerinizi merakla bekliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL

Archonn

Archonn

Üye
Lenovo v580c'ye bakabilirsiniz.

Acer E-1 572 var ayrıca,gt740m'den az daha zayıf bir ekran kartı var:

Bir de casper falan var bu fiyata ama tercih etmezsiniz sanırım
ve bir de Sony Vaio SVF1521QSTB var ama kronik sorunları olan bir model.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Legendary.
Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo v580c'ye bakabilirsiniz.

Acer E-1 572 var ayrıca,gt740m'den az daha zayıf bir ekran kartı var:

Bir de casper falan var bu fiyata ama tercih etmezsiniz sanırım
ve bir de Sony Vaio SVF1521QSTB var ama kronik sorunları olan bir model.

Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim, Lenova gerçekten hoşuma gitti :)

2 GB NVIDIA GeForce GT 740M 64Bit grafik kartı :hmmm GT740M ne kadar süre götürür? Piyasadaki oyunları orta seviyede açar mı? Ve ilerdeki çıkacak oyunlarda ki performansı ne olur? Birde 64 bitmiş :hmmm

Kusura bakmayın çok soru sordum :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
şuan piyasa ne durumda tam bilmesemde fiyatların uçuk olduğu aşikar malum dolar tavan yaptı bu ara. 1 ay sonra ne olur bilinmez. Ama tavsiyem lenovo z500'ü takip et şuan en uygun o f/p olarak bakıldığında onun dışında bakacaksanda ekran kartı gt 645'ten aşağı olmasın. z500'de de o var zaten

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Lenovo v580c Nasıl peki? 2 GB NVIDIA GeForce GT 740M 64Bit varmış :hmmmKullandıkları ekran kartları aynı mı acaba? :)

Archonn

Archonn

Üye
Öncelikle ilginiz için çok teşekkür ederim, Lenova gerçekten hoşuma gitti :)

2 GB NVIDIA GeForce GT 740M 64Bit grafik kartı :hmmm GT740M ne kadar süre götürür? Piyasadaki oyunları orta seviyede açar mı? Ve ilerdeki çıkacak oyunlarda ki performansı ne olur? Birde 64 bitmiş :hmmm

Kusura bakmayın çok soru sordum :)

64bit versiyonu 640m'e denk sayılır.
Kartın fps değerlerini görebilirsiniz. 2000 liraya kadar olan modellerin neredeyse hepsinde gt740m var.

Lenovo z500 piyasada yok şu an. 6 ay önce olsaydı hem doların daha ucuz olması hem de eski serinin (gtx 6xxm) bu nesle göre daha başarılı olması -sürücülerle eksiği kapatırlar mı bilmem- sebebiyle daha f/p ürünü laptop sahibi olabilirdiniz diye düşünüyorum.

Düzenleme: 1650 civarına çıkabilirseniz kendi kullandığım dell inspiron 7537'i tavsiye edebilirim. Freedos modeli pcdepo'da bu fiyattan satışa sunulacakmış (henüz stoklarda yok) Gt750m gddr5 var,neredeyse gtx 660m performansı sunuyor.

Son düzenleme:
Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Öneriniz için teşekkür ederim,dediğim gibi 1500den yukarıya çıkmayacağım.Sizin kadar teknik bilgim ne yazık ki yok.Piyasadaki oyunları orta ayarda oynatacak birşey arıyorum :) Zaten 1-2 yıl sonra çıkacak oyunlarıda lowda felan oynatır :D

Archonn

Archonn

Üye
Öneriniz için teşekkür ederim,dediğim gibi 1500den yukarıya çıkmayacağım.Sizin kadar teknik bilgim ne yazık ki yok.Piyasadaki oyunları orta ayarda oynatacak birşey arıyorum :) Zaten 1-2 yıl sonra çıkacak oyunlarıda lowda felan oynatır :D

Rica ederim, ben 3'ü arasından v580c'yi seçerdim. Acer teknik destek konusunda Sony ise bu modelinin kalitesizliği nedeniyle sınıfta kalıyor.
Bir de bakarsanız G510 var,yine 8750'li.

• Beğen
Tepkiler: Legendary.
Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Z500 ve v580c'nin oyun performansları hakkında ufak bi yorum yapsanız rica etsem.

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler hocam :)Ben galiba Lenovo V580cde karar kıldım :)@Archonn Hocam DELL İNSPİRON 7537 gayet güzel gözüküyor.Ekran kartı Gt750m 128bit GDDr5 :) HDD 500 gözüküyor yeter herhalde ama fiyatını araştırmadım daha.Optik okuyucu yokmuş :oha:Optik okuyucu yokmuş :oha:

Archonn

Archonn

Üye
Teşekkürler hocam :)Ben galiba Lenovo V580cde karar kıldım :)@Archonn Hocam DELL İNSPİRON 7537 gayet güzel gözüküyor.Ekran kartı Gt750m 128bit GDDr5 :) HDD 500 gözüküyor yeter herhalde ama fiyatını araştırmadım daha.Optik okuyucu yokmuş :oha:Optik okuyucu yokmuş :oha:

hımm hayırlı olsun diyeyim şimdiden.

Optik sürücünün yokluğunu hissetmedim ben hiç. Bilmiyorum hâla kullanan var mı optik sürücüyü.
Çok lazımsa harici bir optik sürücü edinilebilir. :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Mert o fiyata alacağın makinayla low - mediumda anca oynar gt645m öyle çok iyi sayılmaz oyunları orta ayarda anca açar. gt740m in de şuanki modellerde 64bit versiyonu var ve yabancı forumlarda çok iyi olmadığı söyleniyor bence oyun için alacaksan masaüstü toplayabiliriz yada bütçeyi arttır derim ben.

Son düzenleme:
Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Notebook araştırıyorum Yaşar.Lazım :)

Gt470M'in bildiğim kadarıyla piyasada ki oyunlardan açamadığı yok.Orta-yüksek ayarlarda açar her oyunu.Youtubede ki videolara bak :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Gt470M'in bildiğim kadarıyla piyasada ki oyunlardan açamadığı yok.Orta-yüksek ayarlarda açar her oyunu.Youtubede ki videolara bak :)
740'a bak ya da 650 denk zaten ama daha çok güncelleme alır

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Bakayımda abi 1500 ü aşıyor onlar hep :) Bulabildiğim en iyisi Lenovo V580c işte,ondada tereddüt ediyorum çevremde lenovo kullanan yok1 tane buldum işte GT740m li

• Beğen
Tepkiler: .caner.
MrExpert

MrExpert

Üye

La ben yaşar değilim yaşar @MrTech nick i :D

Asıl konuya gelirsek o youtube videolarına pek kanmamak gerek bn bizzat o kartı tecrube ettim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
buna bak

Legendary.

Legendary.

Üye
    Konu Sahibi
Battal :ah:

MrTech

MrTech

Üye