NoteBook Soğutucu Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Jus7ice

Jus7ice

Üye
bilgisayarla uğraşıyordum birden kapandı elektrikler gitti sandım baktım elektrik var hemen bataryaya bakayım dedim baktım yastığın arkasında kalmış çok ısınmış elimi yaktı inşallah yanmamıştır ya yoksa bulamam bir daha
batarya diyorum adaptör yaw
yanmamış sorun yok :)

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
bilgisayarla uğraşıyordum birden kapandı elektrikler gitti sandım baktım elektrik var hemen bataryaya bakayım dedim baktım yastığın arkasında kalmış çok ısınmış elimi yaktı inşallah yanmamıştır ya yoksa bulamam bir daha
batarya diyorum adaptör yaw

alırsınız hocam soğutucu kadar pahalı değildir. ;D
e ozaman benim soğutucu işine bi yardım edin tekrar :/

Jus7ice

Jus7ice

Üye
artık üretilmiyor bulsam da çok pahalı oluyor malum az önce termostatı olduğunu öğrendim :)

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
1200rpmde çalışan 140-200mm fanın sesinden o bilgisayarı kullanabilecekmisin :D

Jus7ice

Jus7ice

Üye
para sınırı var mı

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Hocam 200 e kadar düşünürüm de 300 e kadar olanları gördüm ama birde ne tipleri varmış :D
yani hiç beğenmedim rpm olarakta aynıdırlar diye biliyorum.
şu modelde iyi.verdiğimin üst versiyonu bi nevi.Ultra sessiz diye biliyorum bunları.sessiz çalışacak.yoksa geri veririm!!!!!!!!!! sopa:sopa::ehe:ehe

Jus7ice

Jus7ice

Üye
son attığın işe yarar gibi

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
son attığın işe yarar gibi

ya benim anlamadığım şey şu adamlar 50 tllik notebook a 2800 rpm lık fan takıyor 180 tlilik notebook a 1400 rpm fan takıyor hatta283 tl ye bişi var onda bile 1400 rpm var nasıl oluyor bu iş ?

Jus7ice

Jus7ice

Üye
senin pc nin modeli ne

Jus7ice

Jus7ice

Üye
valla nereye baktıysam aynı sorundan muzdaripler soğutucu hakkında birşey de yazmamışlar

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
valla nereye baktıysam aynı sorundan muzdaripler soğutucu hakkında birşey de yazmamışlar

evet hocam öylede şu soğutucudaki eşitsizlik işinden azıcık bahsedin :S
@Siycey Hocam yeterki işlevi olsun.Şu attığım modele benzer ayaklı çok fonksiyonlu fanı güçlü bi model bulursanız atın lütfen.ben o modelden en fazla 1400 rpm buldum ki 2000-2300 e kadar bile çıkma şansımız varmış.bir iki modele koymuşlar ama çok dandiklerdi.20-30 tl lik şeyler.2-3 gün kullanımlık.malzemeleri çok baştan savmaydı.280 e bişey buldum ondada 1200 rpm civarı bi fan mevcut.onun dışında çoğu güçlü fanları düz modellere takmışlar ki bende onları beğenmiyorum.sizce verdiğim linkteki iş görür mü yeterlimi varsa başka önerilere de açığım.
@Karavelaa Peki en az kaç RPM gerekli veya yeterli olur ? modeli buldum.1400-1800 RPM ve diğer istediğim herşey mevcut.Modeli hoş bir ürün. :heyo: Onun dışında düz modellere biraz daha önem vermişler.2000 rpm lik bile mevcut.Biraz daha yüksek bakılırsa 2300 rpmlikleri de dandik siteye koymuşlar.İlk sorduğum sorunun cevabıyla birlikte düşüncelerinizi bekliyorum. : ?

Son düzenleme:

Karavelaa

Üye
@Akif_52 aldığım zaman ben rpm bakmam dediğim gibi.Fiyatı yüksekse güzeldir mantığı ama alanlar varsa burdan yardımcı olurlar zaten :tebessüm:

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
@Akif_52 aldığım zaman ben rpm bakmam dediğim gibi.Fiyatı yüksekse güzeldir mantığı ama alanlar varsa burdan yardımcı olurlar zaten :tebessüm:

RPM çok önemli ama siz bakmıyorsanız ben karışmam. :ok2: Fiyatı yüksek olupta RPM si düşük olanlar var.Demekki adamlar kasa kısmına yüklenmişler.Mesela örnek bir veriyorum.Kaliteli malzeme kullanılmış.Ama fanıda bir o kadar marifetsiz bana kalırsa.

Karavelaa

Üye
RPM çok önemli ama siz bakmıyorsanız ben karışmam. :ok2: Fiyatı yüksek olupta RPM si düşük olanlar var.Demekki adamlar kasa kısmına yüklenmişler.Mesela örnek bir veriyorum.Kaliteli malzeme kullanılmış.Ama fanıda bir o kadar marifetsiz bana kalırsa.
Aynen doğru öyle olanlarda var

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
Aynen doğru öyle olanlarda var

Ortalama kaç rpm gider kararsız kaldım verdiğim model nasıl sizce en az 2 yıl ve fazlasını götürür mü ? Daha iyisini bulamadım bu model üzerinde.Sizin hoşunuza gidermi bilmem ama şu düz modeller teneke parçası bir tepsiden farksız. :ehe:ehe

Karavelaa

Üye
Ortalama kaç rpm gider kararsız kaldım verdiğim model nasıl sizce en az 2 yıl ve fazlasını götürür mü ? Daha iyisini bulamadım bu model üzerinde.Sizin hoşunuza gidermi bilmem ama şu düz modeller teneke parçası bir tepsiden farksız. :ehe:ehe
Hiç dikkat etmedim alırken ya :D.Benimkide aynı
şundan ama 3 pervaneli :D:D

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Karavelaa

MaxipmaN

Üye

beyler konuyu dağıtmak gibi olmasın ama benim laptopun arkası bu şekilde bu deliklere uygun soğutucu nasıl bulurum?

technogamer2345

Üye
    Konu Sahibi

beyler konuyu dağıtmak gibi olmasın ama benim laptopun arkası bu şekilde bu deliklere uygun soğutucu nasıl bulurum?

gibi şeylere bak. :D Deliklerin çok ters yerde.Hiç koymasalarmış ya. :/
Bunlarda düşünülebilir.

Son düzenleme: