bilgisayarla uğraşıyordum birden kapandı elektrikler gitti sandım baktım elektrik var hemen bataryaya bakayım dedim baktım yastığın arkasında kalmış çok ısınmış elimi yaktı inşallah yanmamıştır ya yoksa bulamam bir daha
batarya diyorum adaptör yaw

son attığın işe yarar gibi
senin pc nin modeli ne
valla nereye baktıysam aynı sorundan muzdaripler soğutucu hakkında birşey de yazmamışlar
Onun dışında düz modellere biraz daha önem vermişler.2000 rpm lik bile mevcut.Biraz daha yüksek bakılırsa 2300 rpmlikleri de

@Akif_52 aldığım zaman ben rpm bakmam dediğim gibi.Fiyatı yüksekse güzeldir mantığı ama alanlar varsa burdan yardımcı olurlar zaten![]()
Fiyatı yüksek olupta RPM si düşük olanlar var.Demekki adamlar kasa kısmına yüklenmişler.Mesela örnek bir
Aynen doğru öyle olanlarda varRPM çok önemli ama siz bakmıyorsanız ben karışmam.Fiyatı yüksek olupta RPM si düşük olanlar var.Demekki adamlar kasa kısmına yüklenmişler.Mesela örnek bir
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızveriyorum.Kaliteli malzeme kullanılmış.Ama fanıda bir o kadar marifetsiz bana kalırsa.
Aynen doğru öyle olanlarda var

Hiç dikkat etmedim alırken yaOrtalama kaç rpm gider kararsız kaldım verdiğim model nasıl sizce en az 2 yıl ve fazlasını götürür mü ? Daha iyisini bulamadım bu model üzerinde.Sizin hoşunuza gidermi bilmem ama şu düz modeller teneke parçası bir tepsiden farksız.![]()
.Benimkide aynı 

Hiç dikkat etmedim alırken ya.Benimkide aynı
şundan ama 3 pervaneli![]()

beyler konuyu dağıtmak gibi olmasın ama benim laptopun arkası bu şekilde bu deliklere uygun soğutucu nasıl bulurum?
Deliklerin çok ters yerde.Hiç koymasalarmış ya. :/