Notebook Önerisi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
Notebook Önerisi
Selam arkadaşlar bu sene 2. girişimde üniversiteyi kazanmış bulunuyorum :) Kısmetse 24'ünde gideceğim ama gitmeden bi laptop almayı düşünüyorum.

Genelde film izlerim, internette takılırım arada da oyunda oynarım. Isınma sorunu olmayan, oyunlarda performans alabileceğim(Cs, Fifa..vs), teknik servis desteği sağlam olan laptop önerilerinizi bekliyorum. Bütçem max 1300 olur daha fazlası beni aşar. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :)

F/p ürünlerini buldukça ekleyeceğim alternatiflerinizide bekliyorum :)

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
ASUS X54HR-SO333R

FİYAT1357 TLAĞIRLIK2,60 kg
BELLEK4 GBBELLEK TİPİDDR3
BLUETOOTH PORTUVarDahili KameraVar (0,3 MP)
EKRAN BELLEĞİ1GB DDR3EKRAN BOYUTU15,6"
EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ1366x768 PikselEKRAN ÖZELLİĞİTFT LCD
ETHERNETVarGARANTİ SÜRESİ2 Yıl
GRAFİK TİPİAMD Radeon HD 7470HOPARLÖRVar
İŞLEMCİIntel Core i3 2310MİŞLEMCİ TİPİIntel Core i3
MARKAASUSMODELX54HR-SO333R
OPTİK SÜRÜCÜLER8X Super Multi Double LayerPİL TİPİ4 Hücreli Li-ion
500 GBTV-OUT ÇIKIŞI1 x HDMI, 1 x VGA
USB BAĞLANTI ADEDİ1 x USB 3,0, 1 x USB 2,0YAZILIMWindows 7 Basic 64-Bit
WİRELESSVarİşlemci MarkasıIntel
Kart Okuyucu4-in-1 (SD,MMC,MS,MS Pro)
iyi mi bu

• Beğen
Tepkiler: BigHackeR35
HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
ASUS X54HR-SO333R

FİYAT1357 TLAĞIRLIK2,60 kg
BELLEK4 GBBELLEK TİPİDDR3
BLUETOOTH PORTUVarDahili KameraVar (0,3 MP)
EKRAN BELLEĞİ1GB DDR3EKRAN BOYUTU15,6"
EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ1366x768 PikselEKRAN ÖZELLİĞİTFT LCD
ETHERNETVarGARANTİ SÜRESİ2 Yıl
GRAFİK TİPİAMD Radeon HD 7470HOPARLÖRVar
İŞLEMCİIntel Core i3 2310MİŞLEMCİ TİPİIntel Core i3
MARKAASUSMODELX54HR-SO333R
OPTİK SÜRÜCÜLER8X Super Multi Double LayerPİL TİPİ4 Hücreli Li-ion
500 GBTV-OUT ÇIKIŞI1 x HDMI, 1 x VGA
USB BAĞLANTI ADEDİ1 x USB 3,0, 1 x USB 2,0YAZILIMWindows 7 Basic 64-Bit
WİRELESSVarİşlemci MarkasıIntel
Kart Okuyucu4-in-1 (SD,MMC,MS,MS Pro)
iyi mi bu

Hocam bu daha iyi değil mi i5 işlemci 8 gb ram ? Tabi en önemli parça ekran kartı ama hangisinin ekran kartı daha iyi bilmiyorum :hmmm

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Delli tavsiye etmem garanti ve servis de önemli diyorsan ama asus iyi bu konuda. bakıyorum.

- - - Eklendi - - -

internetten alırsan bu fiyata gelir ama onu da söyleyeyim.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi
Zaten netten alacam mecbur. Bu özelliklerdeki laptobu teknosada falan 2000 tlden aşağı alamam :(

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
Zaten netten alacam mecbur. Bu özelliklerdeki laptobu teknosada falan 2000 tlden aşağı alamam :(
yani. ama 100 TL den de kaçma derim ben ve arkadaşlarım çok memnun asustan ve herkese tavsiye ederim parçaları sağlam ve servisi iyi. yine de sen bilirsin tabi.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
    Konu Sahibi

yani. ama 100 TL den de kaçma derim ben ve arkadaşlarım çok memnun asustan ve herkese tavsiye ederim parçaları sağlam ve servisi iyi. yine de sen bilirsin tabi.

Hocam yardımlarınız için teşekkürler biraz daha araştırma yapıyım :)

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Selam arkadaşlar bu sene 2. girişimde üniversiteyi kazanmış bulunuyorum :) Kısmetse 24'ünde gideceğim ama gitmeden bi laptop almayı düşünüyorum.

Genelde film izlerim, internette takılırım arada da oyunda oynarım. Isınma sorunu olmayan, oyunlarda performans alabileceğim(Cs, Fifa..vs), teknik servis desteği sağlam olan laptop önerilerinizi bekliyorum. Bütçem max 1300 olur daha fazlası beni aşar. Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler :)

Oncelikle gidecegin yer buyuk sehir ise teknik servis konusunda pek problem yasayacagini zannetmiyorum.

F/P olarak bir kac model buldum;

HP'nin isinma sorunu konusunda emin degilim belki bu yeni nesillerde sorunu cozmustur, Asus guzel cihaz fakat ekran karti zayif kaliyor. Lenovo ise donanim olarak daha zengin orta ayarda bir cok guncel oyunu oynayabilecegin seviyede ekran kartlari var. (Nvidia GT 630 ve ATI 7670m ayni seviyede ekran kartlari)
Yeni nesil Core i5 3210m li modeller.

Tercih senin.:oke:

tlgcn38

tlgcn38

Üye
vatanda %25 indirim olduğunda git bi kesinlikle

zaman_asm

Üye
merhaba bende laptop almak istiyorum ama karar veremedim fiyat 1500 tl ye kadar olacak yardımcı olurmusunuz hangi marka almalıyım

lordufuk

lordufuk

Üye
Samsung np305v5a 6gbramm 2fb ekran kartı

muqiwara

muqiwara

Üye
Oncelikle gidecegin yer buyuk sehir ise teknik servis konusunda pek problem yasayacagini zannetmiyorum.

F/P olarak bir kac model buldum;

HP'nin isinma sorunu konusunda emin degilim belki bu yeni nesillerde sorunu cozmustur, Asus guzel cihaz fakat ekran karti zayif kaliyor. Lenovo ise donanim olarak daha zengin orta ayarda bir cok guncel oyunu oynayabilecegin seviyede ekran kartlari var. (Nvidia GT 630 ve ATI 7670m ayni seviyede ekran kartlari)
Yeni nesil Core i5 3210m li modeller.

Tercih senin.:oke:
Aynen Bende Arkadaş'a Katılıyorum. Arkadaş'ın önerdiği markalar iyi ve özellik olarakda Senin İstediğin Şeyleri Yapar :good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...