Uhops Üye terkidiyar_' Alıntı: dahili olunca ekran kartı alamazmıyız takılmıyormu Genişletmek için tıkla ... alırsım ama tekrar masrafa girersin benim yukarda link vediğim msi laptopta harici ekran kartı var ve sarj süresi çok uzun gidiyor.
terkidiyar_' Alıntı: dahili olunca ekran kartı alamazmıyız takılmıyormu Genişletmek için tıkla ... alırsım ama tekrar masrafa girersin benim yukarda link vediğim msi laptopta harici ekran kartı var ve sarj süresi çok uzun gidiyor.
terkidiyar_ Üye Konu Sahibi Anti-Okul' Alıntı: alırsım ama tekrar masrafa girersin benim yukarda link vediğim msi laptopta harici ekran kartı var ve sarj süresi çok uzun gidiyor. Genişletmek için tıkla ... herkeze teşekkürler yardımlarınız için Allah razı olsun çok teşekkürler dediklerinizi dikkate alacağım
Anti-Okul' Alıntı: alırsım ama tekrar masrafa girersin benim yukarda link vediğim msi laptopta harici ekran kartı var ve sarj süresi çok uzun gidiyor. Genişletmek için tıkla ... herkeze teşekkürler yardımlarınız için Allah razı olsun çok teşekkürler dediklerinizi dikkate alacağım