Jussive_
Üye
-
Konu Sahibi
-
casper türkiyenin en çok satılan bilgisayar markası son 3 yılda bütün fabrikalarını yeniledi şimdi dünya standartlarında üretim yapıyor.asus al 2 gun sonra pısman olma
Anıl sağol yorumun için sen hanisi seçerdin ? Windows 8 istemiyorum açıkcası . Yine alınca w7 yüklerimde.En iyi oyun performansı alabileceğim hangisi ? Bana Dell gibi geldi.Orta ayarlarda oyun oynatır heralde.
Anıl sağol yorumun için sen hanisi seçerdin ? Windows 8 istemiyorum açıkcası . Yine alınca w7 yüklerimde.En iyi oyun performansı alabileceğim hangisi ? Bana Dell gibi geldi.Orta ayarlarda oyun oynatır heralde.
Verdiğim cihazların ekran kartları hemen hemen aynı performansı verirler. Ben Asus tercih ederdim. Hem şık cihaz hem de 24GB SSD var.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızne diyorsun ?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızBu notebooku almayı düşünüyorum.Siz ne diyorsunuz ? Bence özelllikleri fiyatına göre çok iyi . (F/P)
Öncelikle yeni konu açmana gerek yok mesajları taşıdım buradan devam edelim
Konuya gelince donanım olarak gayet iyi alınabilir.
Burada ise Asus daha iyi görünüyor. 7200RPM harrdisk var. En önemlisi hdd unutma. İsterse 10 çekirdekli işlemci olsun hdd iyi değilse bir işe yaramaz. Onun için ssd'li modelleri tavsiye ederim. Sistemi ssdye kurduğun zaman çok hızlı işlemler yapabilirsin. Ekran kartıda şuan için 630M - 7670M'den düşük olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?