Neverex
Üye
-
Konu Sahibi
-
Tehlike ";4792175][COLOR=DarkRed][SIZE=3]Hangi amacla kullanicaksiniz oyun oynamayacaksaniz 700tl ye bile notebook var[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Tabiki oynarım kaliteli bir bilgisayar olmasını istiyorum. Packard Bell in bilgisayarları nasıldır? [COLOR="silver' Alıntı:- - - Eklendi - - -[/COLOR]
İnceleyeceğim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu bilgisayar var bakabilirsin
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızmademki oyuun için başka laptop tanımam
Tehlike ";4801786][COLOR=DarkRed][SIZE=3][COLOR=DarkRed][SIZE=3][URL="http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/samsung-np550p5c-s02tr-np550p5c-core-i7-3610qm-230ghz-8gb-ddr3-1tb-2gb-gt650m-156-dvdrw-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=60462' Alıntı:VATAN COMPUTER - SAMSUNG - NP550P5C CORE İ7-3610QM 2.30GHZ-8GB DDR3-1TB-2GB GT650M-15.6''-DVDRW-BT-W7PRE - Notebook[/URL]
kesinlikle bu notebook u öneriyorum yeni nesil i7 işlemci 1.sınıf ekran kartı ve bu notebookta ısınma sorunu olmaz kasası metal ve çok şık duruyor[/SIZE][/COLOR]
- - - Eklendi - - -
biraz daha ucuz olsun dersenizLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/SIZE][/COLOR]
berbat oyun oynanmazBirincisi verebileceğim miktar en fazla 2000 TL. Hp pek düşünmüyorum ısınma sorunundan dolayı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkteki notebook nasıldır?
Tehlike ";4803565][COLOR=DarkRed][SIZE=3][COLOR=DarkRed][SIZE=3] berbat oyun oynanmaz tamam hafta sonu %25 indirimler oluyor ozaman alırsınız samsung notebook u 2000tl oluyor :)[/SIZE][/COLOR] [COLOR=silver]- - - Eklendi - - -[/COLOR] [url=http://www.electroworld.com.tr/urunler/packard-bell-ts44-hr-616tk-dizustu-bilgisayar.aspx]Packard Bell TS44-HR-616TK Dizüstü Bilgisayar - Electro World[/url] 1.sınıf ekran kartı kesinlikle bu laptop u tavsiye ederim f/p canavarı[/SIZE][/COLOR][/QUOTE] Bu güzelde beyaz kasa olmasa. :s Siyah kasası varsa çok güzel olur. :good: [COLOR="silver' Alıntı:- - - Eklendi - - -[/COLOR]
Herkes o notebook için çözünürlüğü düşük falan demiş.
Beyaz daha güzel bence hangi notebook için?Bu güzelde beyaz kasa olmasa.Siyah kasası varsa çok güzel olur.
- - - Eklendi - - -
Herkes o notebook için çözünürlüğü düşük falan demiş.
Olabilir siyahı elektroword e bakmanız lazımBen beyaz sevmiyorum ya yokmu bunun siyahı? Packard Bell için
yokAynı ürün vatan bilgisayarda da varmı bi bakabilir misin?
İlk önce markasına bakın casper exper haier gibi dandik markalara hiç bakmayın.Kasasına bakın metal olursa ısınma sorunu olmaz plastik olursa ısınma oluyor ve fan çıkışının büyük olmasına bakın bazı notebookların küçüktür ve ısınma sorunu olur.işlemcisi ve ekran kartının güçlü olmasına bakın en az i5 işlemci ve gt555m ati 6770m olması lazımPeki notebook alırken nelere dikkat etmeliyim? İyi notebooku nasıl anlarım?
Rengi fazla sorun yapmayın bende siyah renk notebook kullanıyorum sevmiyorum açıkçası beyaz olsa daha güzel olur diyorum tabi zeyk meselesi ve beyaz renk daha gösterişli ve daha şık durur siyaha göre siyah laptoptada kirler belli oluyor hatta daha çok belli oluyor tüyler ve tozlar çok belli oluyor siyah renk oldugu içinAnladım sağol. Açıkçası benim aklımda Packard Bell almak vardı. Arkadaşlarım asus lenovo hp sony falan al diyince fikrim değişti ama Packard Bell den vazgeçmedim. Geçenlerde sony mağzasına baktım i5 işlemcili sanırım 1gb ekran kartlı bilgisayara 2000 TL diyince sony den de vazgeçtim. Beyaz istemiyorum bilgisayarı çünkü pek temiz kullanmam leke tutar falan bende çok hassasım bu konularda. Electro World den alırım da daha ucuza başka bir mağazadan bulurum diye düşünüyorum. Bilgisayar hoşuma gitti tek sorun rengi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?