Note II'den sıkıldım..

Al bir Windows Phone 8 li telefon bak keyfine.

canko13

Üye
Nokia 3210 takas yaparmisin?? Senin içinde değişiklik olur biraz .

Film Ve Müzik Dinle Televizyon İzle İnan Canın Sıkılmaz

Tepkiler: Artles

Artles

Üye
    Konu Sahibi

Sahi aroma özelliği ne oluyor xda da hep okuyorum merak ettim Bu arada telefonla ilgili 1-2 sıkıntım var mesaj attım sana onları bi halledebilrsek dediklerini senin uygun bi zamanında yaparız recovery kernel falan pek anlamadım ama olsun performans ve görsellik katıcaksa eyvallah

Diğer öneri veren arkadaşlara da teşekkürler..

Türe

Üye
Aroma = installer , yani yükleyeceğin şeyleri sen seçiyorsun. Romu kendi dogrultularin isiginda yukluyorsun. Biraz tecrubelilerin kullanmasi gereken bir ozellik.

o telefonu almak isteyipte alamayanları düşün

Benim senin icin bi cozumum var sana 1 haftaligina Turkcell T20'mi veriyim bak biraz kasilsin nasil alirsin o Note II'ni

fk555897

Üye
Ben Note II kullanıyorum. Telefondan çok memnunum. Eğer turkcell kullanıyorsan 4 GB'lık sınırsız paket var. O paketi alıp telefona yeniden sarıldım. S-Pen'i biraz daha aktif kullanırsan seveceğine eminim. Note II'yi bir bilgisayar gibi kullanabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Ben Note II kullanıyorum. Telefondan çok memnunum. Eğer turkcell kullanıyorsan 4 GB'lık sınırsız paket var. O paketi alıp telefona yeniden sarıldım. S-Pen'i biraz daha aktif kullanırsan seveceğine eminim. Note II'yi bir bilgisayar gibi kullanabilirsin.

Sen yine iyisin ben 1 ayda sıkıldım S3'ten. C6-01 hakkında birşey söylemeyeceğim nasıl kullanmışım o telefonu 2 sene

kurd-0

Üye
sen birde wpcileri düşün

Artles

Üye
    Konu Sahibi

1 GB Avea internet onun haricindede evde wi-fi var daha hiç internet sıkıntısı çekmedim

Aynen o c6-01 tam bir facia birde eski kız arkadaşıma uzun uzun mesajlar atıyodum şimdi iki kelimeyi yan yana getiripte yazmaya üşeniyorum o telefonda ..

Lumia kullanan arkadaslarima sıkıldım diyemiyorum zaten linç tehlikesi var