daha canlı renkler gerçekçi renklere göre göze daha hoş görünüyor bence
Umarım öyledir çünkü gerçekten berbat bir durum ekranı görmek için şekilden şekile giriyorsun [emoji23]S6 dan bahsediyoruz s4 s5 note 3 ün ekran dediğin gibi parlak değil ama yeni nesil Süper Amoledler IPS yi bile geride bıraka biliyor
S6 dan bahsediyoruz s4 s5 note 3 ün ekran dediğin gibi parlak değil ama yeni nesil Süper Amoledler IPS yi bile geride bıraka biliyor
Eşeğe altın semer vursan eşek yine eşektir.Amoled ekranlar gerçekten uzak renk falan vermez bunu daha öncede defalarca yazdım. Bu tamamen firmanın ekran üzerinde ayarladığı dijital görüntü ayarı olan mdnie den kaynaklı.

Aynen öyle! Tarafsız ve kabullendirme olmadan.. Ne güzel... Sınırları zorlamadan çok sevecen yorumlar ortaya çıkabiliyor ne güzel..Hangisi gözünüze daha hitap ediyorsa onu kullanın başkasının bu daha iyi demesi kendi fikridir
insanlara kendi fikrinizi doğrulatmak zorunda değilsiniz
ben şahsen amoled ekranları daha çok seviyorum
ips kötü mü ? Tabi ki hayır hatta İps ekranlı 3-4 cihazım var güzel güzel kullanıyorum
note 4 farkı atıyor evet ancak kullanıma da yansıyor mu bu fark? ben aralarında büyük bir fark olduğunu sanmıyorum hız konusunda.G4 İŞLEMCİ
1,8 GHz ARM Cortex-A57 & Cortex-A53
6 İŞLEMCİ
NOTE4
2,7 GHz Krait 450 / 1,9 GHz ARM Cortex-A57 dört çekirdekli performans & 1,3 GHz Cortex-A53 dört çekirdekli enerji tasarruflu işlemci
4+4 İŞLEMCİ
evet gizlenebiliyor ancak G3 kullanırken şununla karşılaştım: Sanal tuşları kapattım oyuna girdim bu sefer de oyunun ekranda kapladığı yer zaten sanal tuşa kadarmış ve sanal tuş barı öylece boş kaldı. Birkaç oyunda daha karşılaştım bu durumla.Lg sanal tuşları istediğin tüm uygulamalarda gizleyebilirsin.
G4 Note 4'den daha performanslıdır yalnız çekirdeklere bakarak yorum yapmak komik.
mümkün. Sanal tuşların üstündeki reklam bug yemiş de olabilir.İlginçmiş ama sorun oyundan kaynaklı tabi.