Telefonda belge taşıyormusun sayın "loyal note series power user"Poweruser olanlar Note 4 alsın bu kadar basit işte.

Samsung kullanmakla samsungun her modelini kullanmak aynı anlama gelmez aynı şey lg veya apple içinde geçerli.
Doğurdur bende ace 2 kullanırken bunu diyordum. Gerçekten de dehşet kasıyordu ama note 3'e geçtiğimden beri anlık takılma dışında yapmıyor ben bunu derken note 4 veya note 5 veya s serisi için aynısını demiyorum. Bende aktif multitask kullanan biriyim ondan samsung bana daha uygun zemini kuruyor. JK beyciğimde öyle.Model ile alakalı bişey değil bence. Samsung yığınla telefon çıkarıyor ve bir önceki modeli unutuyor. Her Samsung modeli 5-6 ay sonra takılmalara teslim oluyor. Bunu ben demiyorum. Samsung kullananlar diyor
Doğurdur bende ace 2 kullanırken bunu diyordum. Gerçekten de dehşet kasıyordu ama note 3'e geçtiğimden beri anlık takılma dışında yapmıyor ben bunu derken note 4 veya note 5 veya s serisi için aynısını demiyorum. Bende aktif multitask kullanan biriyim ondan samsung bana daha uygun zemini kuruyor. JK beyciğimde öyle.
Hayırlı uğulu olsunG4 diyorum. Kamerasını dün deneme şansım oldu Note4' ün. Ben yapamam onunla. tamam hızlıydı, bayağı da değişmiş uygulama arayüzleri falan ancak cidden kötüydü kamerası. G4 artık oturdu kafamda. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum arkadaşlar.

hayırlı olsun şimdiden sevindim sizin adınızaLG özellik teknik servis noktasında da çok iyi. 21 ay kullandığım LG G E975 modeline değişim kararı çıkardı LG ve muhtemelen G2 ya da G3 gönderecek. Hem G serisi kullandım hem Note ikisi de pişman etmez. Hayırlı uğurlu olsun.

samsung markasında note serisinden başka düşünmüyordum. teşekkür ederim yorumunuz içinLG tavsiye ederim veya S6.

g3 ile ortak sıkıntı zaten bu. amper yüksek olmasına rağmen şarj çabuk boşalıyor.Note 4 kamerası nasıl bilmiyorum ama g4 kamerası güzel seni üzmez. Hız olarak sıkıntı yaşamadım ben akıcı telefon ama snapdragon 810 yerine neden 808 kullandı tartışılıyor. Ayrıca grafik kartı yetersiz denmiş ama geçen real racing 3 kurdum sıkıntı yok iyi. Ekranı kaliteli güneş ışığında bile ekranı net görebilirsin. Sadece şunu belirteyim ben note 3 ten geçtim şarj çabuk bitiyor note 3 ile günü rahat çıkarıyor akşama en az %40-50 şarjım kalabiliyordu g4 te akşamı zor ediyorum eve gittiğimde şarja takıyorum![]()
g3 ile ortak sıkıntı zaten bu. amper yüksek olmasına rağmen şarj çabuk boşalıyor.
Baya hor kullanmış [emoji3] temiz kullanırım genelde.birkaç emsalini daha gördüm bu tarz tahribatların. Plastik en iyisi. Dikkat et sen de![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sıkıntı sende olmasın ya? bir kalibre etmeyi falan denesenBaya hor kullanmış [emoji3] temiz kullanırım genelde.
Bugün ki batarya performansım