Telefon Tavsiyesi NOTE 4 mü, G4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

PriZm

PriZm

Üye
Poweruser olanlar Note 4 alsın bu kadar basit işte.

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87 ve teknolojibaronu

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Samsung kullanmakla samsungun her modelini kullanmak aynı anlama gelmez aynı şey lg veya apple içinde geçerli.
Poweruser olanlar Note 4 alsın bu kadar basit işte.
Telefonda belge taşıyormusun sayın "loyal note series power user" :D

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Samsung kullanmakla samsungun her modelini kullanmak aynı anlama gelmez aynı şey lg veya apple içinde geçerli.

Model ile alakalı bişey değil bence. Samsung yığınla telefon çıkarıyor ve bir önceki modeli unutuyor. Her Samsung modeli 5-6 ay sonra takılmalara teslim oluyor. Bunu ben demiyorum. Samsung kullananlar diyor

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Model ile alakalı bişey değil bence. Samsung yığınla telefon çıkarıyor ve bir önceki modeli unutuyor. Her Samsung modeli 5-6 ay sonra takılmalara teslim oluyor. Bunu ben demiyorum. Samsung kullananlar diyor
Doğurdur bende ace 2 kullanırken bunu diyordum. Gerçekten de dehşet kasıyordu ama note 3'e geçtiğimden beri anlık takılma dışında yapmıyor ben bunu derken note 4 veya note 5 veya s serisi için aynısını demiyorum. Bende aktif multitask kullanan biriyim ondan samsung bana daha uygun zemini kuruyor. JK beyciğimde öyle.

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Doğurdur bende ace 2 kullanırken bunu diyordum. Gerçekten de dehşet kasıyordu ama note 3'e geçtiğimden beri anlık takılma dışında yapmıyor ben bunu derken note 4 veya note 5 veya s serisi için aynısını demiyorum. Bende aktif multitask kullanan biriyim ondan samsung bana daha uygun zemini kuruyor. JK beyciğimde öyle.

Performans açısından değerlendiriyorum ikisini de. LG daha uzun ömürlü geliyor bana. Ben de onu anlatmak istiyorum. Tabi ki Samsungun da kendine göre artıları olabilir. Mesela kalem olayı. Kimisi sever ama kimisi sevmez. Ben kalemden çok performans arayan biriyim mesela. Ona göre lg diyorum.

Marco Laren

Marco Laren

Üye
G4 diyorum. Kamerasını dün deneme şansım oldu Note4' ün. Ben yapamam onunla. tamam hızlıydı, bayağı da değişmiş uygulama arayüzleri falan ancak cidden kötüydü kamerası. G4 artık oturdu kafamda. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Hayırlı uğulu olsun :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Lg nin arayüzü boş değil. Multitasking isteyene de cevap verir performans isteyene de.
Cihazim Nexus cihazlar gibi akıcı ve arayüzü de sade olmasin diyenler ya Htc alacak ya da Lg.

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar :)

Sarangni

Sarangni

Üye
LG özellik teknik servis noktasında da çok iyi. 21 ay kullandığım LG G E975 modeline değişim kararı çıkardı LG ve muhtemelen G2 ya da G3 gönderecek. Hem G serisi kullandım hem Note ikisi de pişman etmez. Hayırlı uğurlu olsun.

Luck Star

Luck Star

Üye
LG tavsiye ederim veya S6.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
LG özellik teknik servis noktasında da çok iyi. 21 ay kullandığım LG G E975 modeline değişim kararı çıkardı LG ve muhtemelen G2 ya da G3 gönderecek. Hem G serisi kullandım hem Note ikisi de pişman etmez. Hayırlı uğurlu olsun.
hayırlı olsun şimdiden sevindim sizin adınıza :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Note 4 kamerası nasıl bilmiyorum ama g4 kamerası güzel seni üzmez. Hız olarak sıkıntı yaşamadım ben akıcı telefon ama snapdragon 810 yerine neden 808 kullandı tartışılıyor. Ayrıca grafik kartı yetersiz denmiş ama geçen real racing 3 kurdum sıkıntı yok iyi. Ekranı kaliteli güneş ışığında bile ekranı net görebilirsin. Sadece şunu belirteyim ben note 3 ten geçtim şarj çabuk bitiyor note 3 ile günü rahat çıkarıyor akşama en az %40-50 şarjım kalabiliyordu g4 te akşamı zor ediyorum eve gittiğimde şarja takıyorum :D

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
LG tavsiye ederim veya S6.
samsung markasında note serisinden başka düşünmüyordum. teşekkür ederim yorumunuz için :)
Note 4 kamerası nasıl bilmiyorum ama g4 kamerası güzel seni üzmez. Hız olarak sıkıntı yaşamadım ben akıcı telefon ama snapdragon 810 yerine neden 808 kullandı tartışılıyor. Ayrıca grafik kartı yetersiz denmiş ama geçen real racing 3 kurdum sıkıntı yok iyi. Ekranı kaliteli güneş ışığında bile ekranı net görebilirsin. Sadece şunu belirteyim ben note 3 ten geçtim şarj çabuk bitiyor note 3 ile günü rahat çıkarıyor akşama en az %40-50 şarjım kalabiliyordu g4 te akşamı zor ediyorum eve gittiğimde şarja takıyorum :D
g3 ile ortak sıkıntı zaten bu. amper yüksek olmasına rağmen şarj çabuk boşalıyor.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
g3 ile ortak sıkıntı zaten bu. amper yüksek olmasına rağmen şarj çabuk boşalıyor.

Buna çözüm arıyorum bende onun dışında kaliteli telefon. Kahverengi deri aldım birde [emoji2]

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
birkaç emsalini daha gördüm bu tarz tahribatların. Plastik en iyisi. Dikkat et sen de :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
birkaç emsalini daha gördüm bu tarz tahribatların. Plastik en iyisi. Dikkat et sen de :)
Baya hor kullanmış [emoji3] temiz kullanırım genelde.

Bugün ki batarya performansım

0MG90

0MG90

Üye
2 saat mi? OMG

KAYIP-ADAM

Üye
Note 4

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ben note 3 te de öyle en fazla 4 saat almıştım ortalama 3 saat alıyorum hep ama note 3 te akşam eve geldiğimde en az %40 oluyodu

Takipçi Satın Al

Üst Alt