Telefon Tavsiyesi NOTE 4 mü, G4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
G4'ün kamera haricinde üstün bir yanı yok.
biz burda kamerası iyi falan diyoruz ama note 4 ün kamerası da hiç küçümsenecek bi kamera değil. G4 ün kamerası biraz da fazla açılan bi diyaframa sahip olduğundan düşük ışıkta biraz daha iyi

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01

PriZm

PriZm

Üye
biz burda kamerası iyi falan diyoruz ama note 4 ün kamerası da hiç küçümsenecek bi kamera değil. G4 ün kamerası biraz da fazla açılan bi diyaframa sahip olduğundan düşük ışıkta biraz daha iyi
Tabiki. Note 4'ün kamerası S6 ile aynı kalitede. Gece çekimlerinde biraz daha geride o kadar.

• Beğen
Kurtizcisi

Kurtizcisi

Üye
kalemi çok aktif kullanmaya bilirsin ama ya kamerayı. Her zaman kamerayı kullanacaksın

Sertug1991

Sertug1991

Üye
Hangisini alırsan al, aldıktan bir süre sonra keşke diğerini alsaydım diyeceğin için hiç düşünme hoşuna gideni al.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kalem kullanmayan almasın zaten. Sonra saçma sapan yorumlar görüyoruz.

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
Kaleme ihtiyaç duyacağımı sanmıyorum. Benim için önemli olan hız ve kamera. Hepinize yorumlarınız için tekrar teşekkür ediyorum arkadaşlar :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Sonuç G4 mü yani?

0MG90

0MG90

Üye
Kaleme gerek yoksa Note'a da gerek yok. :D

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Samsung Hariç Ne Alırsan Al... Samsung Alma...

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Note serisinin alıcısı farklı.
Yoksa benzer dönemde çıkmış bir Samsung ile Lg arasında gidip Samsung'u ben önermem. Kalem yoksa diğer tüm konularda bence G4 daha iyi. G4 7420 li Note 5 ile kafa kafaya performans veriyor günlük kullanım olarak Note 4 den çok daha iyi olduğu kesin. Üstelik en az bir büyük güncelleme fazla alacaktır G4.
Hayırlı olsun.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note, sadece bir kalem için de alınmaz. Note'da ki multitasking'in % 1'i bile başka hiçbir cihazda mevcut değildir ama tabi senin nasıl bir kullanıcı olduğunda burada önemli olan. G4 daha sonra çıktığı için doğal olarak daha güçlü ama siz ne kadar beğenmiyor olabilsenizde yazılımsal olarak samsung çok daha fazla özelliği barındırıyor. Tartışmaya girecekseniz lütfen benim yorumum üzerinden girmeyin. Adımı fanatiğe çıkarmaya çabalayanlar var.

• Beğen
Tepkiler: dragonmhmt
Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
    Konu Sahibi
G4 diyorum. Kamerasını dün deneme şansım oldu Note4' ün. Ben yapamam onunla. tamam hızlıydı, bayağı da değişmiş uygulama arayüzleri falan ancak cidden kötüydü kamerası. G4 artık oturdu kafamda. Hepinize tekrardan teşekkür ediyorum arkadaşlar.

0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun :oke:

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
LG ye Güvenmem Ben Asla G3ü Gördük Şahsen Note 4 Al Kafan Rahat Olsun

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Lg pişman etmez bence

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Samsung u lg den üstün gören biri olarak LG G4, G3'ün değil G2 nin devamı olduğunu düşünüyorum
O Kadarını Bilmem Ama Sırf Deri Kılıf Mılıf Diye Note 4 ü Öteye Atmak Bence Akıl İşi Değil

. . . EmreG . . .

. . . EmreG . . .

Üye
Her ikisini de kullandığım için Şiddetle lg diyorum.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt