note 4 kamera

Sponsorlu Bağlantılar

sat s3 al

sat s3 al

Üye
    Konu Sahibi
note 4 kamera
galaxy s3 e note 4 kamera zipi varmı telde custom rom var
lütfen

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
şuanlık hiç bir telefonda yok üstelik cm rom kullanıyorsan stock s3 kamerası bile yükleme ayrı bir eziyet

Kontrol

Kontrol

Üye
Kurulumu olsa dahi sağlıklı sonuç alamazsınız.
Sonuçta aynı donanıma sahip değiller.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
bazı modlarla note 2 ye s5 kamerası gibi gözükmesinin sağlamışlam ama dram mode gibi spor modu gibi özellikler yok

Kontrol

Kontrol

Üye
Tamam olmasın ama bana link verirmisiniz
Link yok, sadece durumu anlattım.
Bende note 2 icin s5 dışında farklı marka kamera arıyorum sağlıklı sonuçlar çıkmıyor. Aramaya devam.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note 2 için pek bi gelişme olmaz sanırım s5 kamerasını ben de kullandım çoğu özellik donanımsal olduğu için çalışmıyor sadece daha hoş görünüyor 8mp çözünürlük 16x9 olmadığı için çerçeveler yine siyah kalıyor nu sorun 13 mp için de geçerli

Kontrol

Kontrol

Üye
Note 2 için pek bi gelişme olmaz sanırım s5 kamerasını ben de kullandım çoğu özellik donanımsal olduğu için çalışmıyor sadece daha hoş görünüyor 8mp çözünürlük 16x9 olmadığı için çerçeveler yine siyah kalıyor nu sorun 13 mp için de geçerli
Note 3 kullanmış miydin hocam öyle hatırlıyorum ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Note 3 kullanmış miydin hocam öyle hatırlıyorum ?
Yok note 3 kullanmadım ama note 2 ve s3 mini yi aynı anda kullanmışlığım var şuna G2 kullanıyorum (ekran ve işlemci terfisi için geçtim ama note 2 hala ben de sayılır)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yok note 3 kullanmadım ama note 2 ve s3 mini yi aynı anda kullanmışlığım var şuna G2 kullanıyorum (ekran ve işlemci terfisi için geçtim ama note 2 hala ben de sayılır)
Ben seni çizer zannediyordum :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt