Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
note 4 kamera
Sponsorlu Bağlantılar
sat s3 al
Üye
Konu Sahibi
note 4 kamera
galaxy s3 e note 4 kamera zipi varmı telde custom rom var
lütfen
Jelly Beanci
Üye
şuanlık hiç bir telefonda yok üstelik cm rom kullanıyorsan stock s3 kamerası bile yükleme ayrı bir eziyet
Link yok, sadece durumu anlattım.
Bende note 2 icin s5 dışında farklı marka kamera arıyorum sağlıklı sonuçlar çıkmıyor. Aramaya devam.
Jelly Beanci
Üye
Note 2 için pek bi gelişme olmaz sanırım s5 kamerasını ben de kullandım çoğu özellik donanımsal olduğu için çalışmıyor sadece daha hoş görünüyor 8mp çözünürlük 16x9 olmadığı için çerçeveler yine siyah kalıyor nu sorun 13 mp için de geçerli
Note 2 için pek bi gelişme olmaz sanırım s5 kamerasını ben de kullandım çoğu özellik donanımsal olduğu için çalışmıyor sadece daha hoş görünüyor 8mp çözünürlük 16x9 olmadığı için çerçeveler yine siyah kalıyor nu sorun 13 mp için de geçerli
Yok note 3 kullanmadım ama note 2 ve s3 mini yi aynı anda kullanmışlığım var şuna G2 kullanıyorum (ekran ve işlemci terfisi için geçtim ama note 2 hala ben de sayılır)
Yok note 3 kullanmadım ama note 2 ve s3 mini yi aynı anda kullanmışlığım var şuna G2 kullanıyorum (ekran ve işlemci terfisi için geçtim ama note 2 hala ben de sayılır)