Telefon Tavsiyesi Note 4 hâlâ alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Note 4 hâlâ alınır mı ?
Merhaba. Telefon alacağım. Note 4 hâlâ alınır mı ? Baya bir zaman oldu çıkalı. Kararsız kaldım önerilerinizi bekliyorum.

Print Screen

Print Screen

Üye
Hadi Note 3 felan desen neyse de Note 4 çıkalı ne olmuş ki hala Note serisinin amiral gemisi Note serisi pişman etmez S serisinden uzak durman yeterli

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Şöyle diyim note 4 çıkmasına 4 5 ay falan vardı ben note 3 aldım beklesem aynı fiyata note 4 alırdım beklemedim sonra note 4 çıktı bizim telefonun adını anan kalmadı. Şimdi sen alacaksın note 4 gündemde sadece s6 edge var sonra note 5 tanıtılacak note 4 adı geçmeyecek. Güncelleme çıkacak bekleyeceksin vs. Ha note 4 çok iyi telefon mu evet rahatlıkla götürür iki üç sene her işini her ihtiyacını karşılar. Seçimini ihtiyaçlarına göre yapmalısın.

• Beğen
Tepkiler: csbaz ve cihanata_1
KARİZMATİX

KARİZMATİX

Üye
Note 4 her zaman alınabilecek bir telefondur.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
alma diyorum bende, almaya gönlün yok gibi..

Techrax

Üye
Ben samsung galaxy note 4 replıka aldım. Yanında 8 gb sadısk hafıza kartı flipcover kılıf ve koruma jelatını hedıye edıldı. Su an cok memnunum sızede tavsıye ederım.

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
Note 5 çıktığı gibi adı unutulacak evet. Ama piyasada alınabilecek en düzgün telefon bu gibi görünüyor şu An. İphone kullanıyorum aslında fakat şarj ve hafıza sorunu artık yetti dedirtti. 2800 gibi bir fiyata çıkar Note 5. Note 5 çıkınca da Note 4 ucuzlasa dahi almam. 600 TL fark vereceğim bir özellik getirir mi Note 5 diye düşünüyorum. 2k ekran yerine 4k koysam mesela çok mu önemli bir şey olacak. (koymayacak tabi ki) düşünüyorum da eksik olan ne var diye bulamıyorum. Tek korkutan konu güncelleme "desteği". Apple gibi aynı anda vermiyorlar.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Son model takıntın yoksa telefonu alırken özelliklerinden sebeb alıyorsan Note 3 dahi halen alınabilir bir cihaz.

• Beğen
Tepkiler: serdar_gs
serdar_gs

serdar_gs

Üye
Note 4 her şekilde memnun eder güncelleme olayı bizim türkiyede biraz sıkıntı işte herşey son çıkan modele yönelik önceki modelleri çabuk unutuyor samsung :) kurarsın ilk güncellemeyi veren ülkelerin romunu kullanırsın. Ben dün rusya lolipopu kurdum artık bi daha türkiye romu uzak kalsın bekle bekle insanı çileden çıkarıyor.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
ZaZuM

ZaZuM

Üye
ah ah kapitalist sistemin pırıltı sına kapılan kardeşim note 3 neye az geliyor da 4 unu almayı düşünüyorsun 2 si bile hala çatır çatır iş görürken son model aşkı nedir para kazanmak bu kadar kolay mı

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
    Konu Sahibi
ah ah kapitalist sistemin pırıltı sına kapılan kardeşim note 3 neye az geliyor da 4 unu almayı düşünüyorsun 2 si bile hala çatır çatır iş görürken son model aşkı nedir para kazanmak bu kadar kolay mı
Tasarımı güzel değil. Note 4 tuşları vb daha etkileyici. Iphone var elimde ama yeni telefon almamız gerekiyor.

rodinatr

rodinatr

Üye
Nerden baksan 4 ay var hocam bende note 4 alıcam. Note5 e gelirse bi parmak izi s6 daki gibi olır buda büyük bi artı. Valla bende beklemek istemiyorum ama parmak izide olsun istiyorum. Note4 dekinin kullanımı kolay olsaydı keşke

3onur5

3onur5

Üye
note 2 bile halen alınabilir bence düşünmeden al note 4 ü

csbaz

csbaz

Üye
note 4 her ne kadar özellikler bakımından amiral gemisi bir cihaz olsada,note 5 gelecek ve samsung note 4 ü unutacak.note 4 var bendede maalesef...alma bence git s6 al

3onur5

3onur5

Üye
note 4 her ne kadar özellikler bakımından amiral gemisi bir cihaz olsada,note 5 gelecek ve samsung note 4 ü unutacak.note 4 var bendede maalesef...alma bence git s6 al
s7 de çıkacak sonuçta note serisi s serisinden daha zor unutuluyor

csbaz

csbaz

Üye
.

Son düzenleme:
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bu samsung hocam.note 3 lollipop verilmedi bakın nasıl kolay unutuldu.note 4 e lollipopta yeni touchwiz verilmedi aynı fiyat diye s6 ile.unutmaya başladılar bile.
Note 3'e Lollipop verildi. Yanlış bilgi vermeyin.
S4'e de verildi.
Note 4'te ki zaten yeni TouchWiz ayrıca S arayüzleri Note'lara gelmez.

• Beğen
Tepkiler: 3onur5
byAndroid

byAndroid

Üye
Abi yapmayın note 3 nerde unutulmuş s4 e dede verildi bu cihaz 2 seneyi doldurali 5 ay oldu bile.

• Beğen
Tepkiler: 3onur5 ve B.A.R.O.N
3onur5

3onur5

Üye
arkadaş yorumunu silmiş :D

• Beğen
Tepkiler: byAndroid