Telefon Tavsiyesi Note 4 alınır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Note 4 alınır - alınmaz

• Alınır

Kullanılan: 29 76.3%
  • Alınmaz

Kullanılan: 9 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    38
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G3'te pil ve performans kaybı var evet belki bu ips ekran için geçerlidir. Ama samsung her unpacked etkinliğinde %30 daha tasarruflu olduğunu belirtiyor.

byAndroid

byAndroid

Üye
2k ekran mı tasarrufluymus :d s6 da 5.1 inç ekran var 2k ya gerek bile yok. Koy 1080ni cihaz antutudan 80000 barajını aşar pilde az zaten pilde iyi gider

Luck Star

Luck Star

Üye
G3 un kötü yanı işlemci zaten. S801 ile 810 çöp. Z2 de ısınıyor ayrıca ben g3 alın demiyorum. Yeni çıkan bir çok cihaz artık 2k. Eskiyi bırakmanın vakti geldi çıkarmaz denilen sony bile 2k ekran çıkardı ise bi bildikleri vardır demek. Normal kullanımda iki elinde 2k-1080p cihaz olsa ki şahsen bende bir ara vardı. Farkını anlayamazsın ama bir oyuna girdiğinde bir kaliteli video açtığında, detaylar 1080p de sadece karmaşıklık olarak gözükürken 2k da tablo gibi veya ne biliyim çizim gibi çok net belli oluyor.

0MG90

0MG90

Üye
1080p ekranı geliştirmek varken neden 2k ekrana gerek duyalım?
Powerbank falan yazılmış o zaman kullandığınız cihazın iPhone'dan ne farkı kalacak? 2k tamamen gereksiz bi yenilik.

Evdeki tv'ler 1080p iken 5-6 cm'lik küçücük ekran 2k olunca ne olacak Allah aşkına. Firmalar ne der anca gelin yenilik yaptık alın der ama yenilik yaptık ama şarjınız daha az gidecek ve bazı işlemcilerde kasacak diyemez.

• Beğen
Tepkiler: 3onur5 ve byAndroid
Luck Star

Luck Star

Üye
Antutu dediğine inanamıyorum :(

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Luck Star

Luck Star

Üye
İphone A gereksiz diyen bence powerbank a laf etmesin oturup düşünsün ben ne ettim diye.

2k ekranlı cihazların batarya süresi senin 1080p cihazından daha fazla ekran süresi veriyor artık. Ekranın fazla bir önemi kalmıyor. 1080p ekranı nasıl geliştireceksin merak ediyorum. Panel dizilimi değişmeden hiç bişe yapılamaz onu da led lerde yaparlar sadece.

Print Screen

Print Screen

Üye
Arkadaşın tv örneklemesi çok doğru olmuş ama şöyle bir şey de var artık teknoloji gelişiyor ve geride kalmak istemeyiz ileride 2K yaygınlaşacak ama şuan için gerçekten çok erken hadi bi delilik yaptın 2K ekran koydun bari adam akıllı pil işlemci koy

• Beğen
Tepkiler: rodinatr ve Luck Star
0MG90

0MG90

Üye
Bu arada Note 4 alınır ama Note 5 ile aralarında fazla fiyat farkı olacağını sanmıyorum. Note 4'de alınır ama Note 5'e az kalmışken bekle bence.

byAndroid

byAndroid

Üye
Antutuya örnek gösterdim en yüksek puanı sözde onlar alıyor ya dahada yüksek alırlardı :D

0MG90

0MG90

Üye
1080p ekranın nasıl geliştiğini merak eden Z2-Z3-Z4 farkına baksın. Ayrıca 2k ekran nasıl 1080p'den fazla ekran süresi alıyor merak ediyorum. 2k-3000mAh mı daha fazla ekran süresi alır yoksa 1080p-3000mAh mı 720p-3000mAh mı?

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Luck Star

Luck Star

Üye
En yüksek aldığına bakmaya gerek yok eline aldığında kendini belli ediyor zaten. Çin malı telefonda iphone yazıp 20000 puan veren bir uygulamaya hala nasıl inanıyorsunuz aklım almıyor. Örnek bile vermeyin de unutulsun şu meret.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
byAndroid

byAndroid

Üye
Beyler dağılın @OMG90 herşeyi açıkladı :D

• Beğen
Tepkiler: Death Punch
Luck Star

Luck Star

Üye
Note 4 un devasa ekranı ve 2k çözünürlüğü ile verdiği batarya performansından sonra kıyaslama yapmaya gerek yok bence. Çünkü ben ne desem değişmeyecek. Ekran gelişimi sadece sony de oluyor. Z ve z1 ile güya trilimunous mudur nedir saçma sapan uyduruk bir özellik diye soluk ekranlı çöp telefonları sattı. Üstüne z2 çıkardı ama yine başaramadı. Z3 ile anca düzeldi ama çok geç.

Print Screen

Print Screen

Üye
Gözümüz feci dönmüş ya altı üstü cebe atılan arada hava yapmaya yarayan bir cihaz fazla takmayin yok 2K felandi curttu kendinize yakin olani alin arayuz tasarim vs. gerisi hikaye

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Kaç saat ekran veriyor note 4

Luck Star

Luck Star

Üye
Kendime yakın olması için ilk önce ekran sonra tasarım. Bu şekilde düşünmeyenin fikrini merak ediyorum ben :D

byAndroid

byAndroid

Üye
Amoledde ekran her türlü güzel olduğundan sıkıntı yok. Pil süresi önemli tabikide

0MG90

0MG90

Üye
Ben örneğimi Z2'den başlayarak verdim Z ve Z1'den değil. TFT ekranı kim savunur zaten burada?
Z2 ile neyi başaramadı merak ediyorum cihaz yanımda bakıyorum IPS fHD ekran gayette güzel yoksa benim Z2 Marslıların Z2'si mi ne?

Luck Star

Luck Star

Üye
Z2 ile z3 yan yana koy anlarsın.

Üst Alt