Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI V7 27 Ekim de çıkacak onu bekliyorum işte Note 3 N9005 listede görünüyor bakalım çıksın bir resmi olarak deneyeceğim.
Şu anda kullandığım Costum ROM da harika. Çokta memnunum ama sırf meraktan bakacağım.
KAYIP-ADAM
Üye
Gelir. Note 3 o kadar eski bir cihaz değil sonuçta.
serdar_gs
Üye
Gelmez. Note 5 çıktı artık 5.1 alırsa Note 3 oda iyidir. Mobilde 2 sene büyük bir zaman dilimi.
H0lligan
Üye
her yorum bir diğeriyle çelişiyor dediğim gibi geleceği varsa gelir kafa karışıklığı yaratıyorsunuz böyle
Sarangni
Üye
Note 3 N9005 için 5.1.1 Note 5 Full Port ROM gelmeye başladı bile. Çok sıkıntı olursa onu kurarım. Şu anda 6 saat ekran alıyorum AryaMod + Shinto Kernel ikilisinden
Bir tane CM12.1 ROM kurdum oda çok iyi ama buglar var. Kalem önemli diyenler için güzel romlar var. Yalnız sıkıntı şu bende ki N9005 cihaz. 4G, Snapdragon işlemci var. Uluslararası model olarakta geçiyor. Türkiye de satılan Note 3 N9000Q olduğu için Exynos işlemci ve 3G destekliyor ve N9005 çalışan romlar N9000Q çalışmıyor. N9000Q Costum ROM konusunda pek şanslı bir cihaz değil ve seçenekleri az.