Note 3'e marshmallow gelicek mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

qarejmaa

Üye
    Konu Sahibi
Note 3'e marshmallow gelicek mi ?
Arkadaşlar Note3'e marshmallow güncellemesi gelicek mi ? Bir bilginiz var mı ?

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Arkadaşlar Note3'e marshmallow güncellemesi gelicek mi ? Bir bilginiz var mı ?
Sanmam
Note 4 ün bile alabileceği tam olarak belli değil ama samsung son kez note 4de de verir diye düşünüyorum

askımm

Üye
Note4 andriod 6 almazsaa bidaha samsung almm :)

• Beğen
Tepkiler: aga17
Sarangni

Sarangni

Üye
Bir ihtimal Note 3 N9005 modeline gelebilir diye yorumlar var. Gelirse süper olur. Ben de faydalanır. Hoş gelmese de sağlam bir port yapan çıkar. Şu anda bile N9005 için Note 5 Port ROM çıktı.

Traqica

Üye
Gelmez

tifazcik

tifazcik

Üye
Gelmez. Samsung Guncellemede sıkınıtlı bir fırma

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
  • Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Note 3
G2 , z1 e aynı anda çıktı vu cihazlar da 6.0 almayacak bu durumda tüm firmalar sıkıntılı
Millet bilmiyor işte. hiç uğraşma.hepsi güncelleme vermiyor diye çıkartmışlar bişey aldı başını gidiyor

• Beğen
Tepkiler: Jelly Beanci
Sarangni

Sarangni

Üye
Note 3 piyasaya 4.3 ile çıkmış 4.4.2 ve 5.0.1 gibi iki büyük güncelleme almış. En kötü 5.1.1 alırsa çok iyi olur. Çoğu amiral gemisi 2 büyük güncelleme ile bitiyor yalnız Note 3 en kötü 5.1.1 alması gerekir performans açısından.

Firmaları bu hale getiren de kullanıcılar. Adam yapıyor Note 4, Note 3 göre çok fark yok ama Note 3 kadar satmış o zaman niye güncelleme versin. Z1 ile Z2 arasında, G2 ile G3 arasında da çok aman aman fark yok ama millet alıyor firmada bakıyor alan var vermiyor güncellemeyi.

xmustx

xmustx

Üye
Milletin egosu samsunga lego olmuş ;)

cesur5534

Üye
Not4 ve s5 6.0 alması kesinleşti.

qarejmaa

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 de bile lollipop 5.1 güncelleme gelmedi

0MG90

0MG90

Üye
Note 3
G2 , z1 e aynı anda çıktı vu cihazlar da 6.0 almayacak bu durumda tüm firmalar sıkıntılı
Z1 daha belli değil. İkinci listede olabilir.

Samsung'un listesi Note ve S6'larla oluşuyor. Diğer arkadaş laf atarken ilk önce güncelleme listesine baksın.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Z1 daha belli değil. İkinci listede olabilir.

Samsung'un listesi Note ve S6'larla oluşuyor. Diğer arkadaş laf atarken ilk önce güncelleme listesine baksın.
Note 3 de belli değil ama ben vereceklerini sanmıyorum

H0lligan

Üye
yıl olmuş 2015 hala güncelleme diyorsunuz ya samsung her model için olmasada güncellemeleri kesiyor işde arkadaş bekleyin verielecekse gelecek verilmicekse de cm kurulur konu kapanır ne gerek var aksiyona

• Beğen
Tepkiler: tifazcik
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
yıl olmuş 2015 hala güncelleme diyorsunuz ya samsung her model için olmasada güncellemeleri kesiyor işde arkadaş bekleyin verielecekse gelecek verilmicekse de cm kurulur konu kapanır ne gerek var aksiyona
Kalem doğru çalışmıyor
Cm de
Benim için kalemsiz Note
Uçamayan kuşa benzer

Bunun için note serisi bi telefonu cm ile harcamış olursunuz

H0lligan

Üye
ozaman elindekine razı olacan şimdi samsung bi liste verir sonra güncellemeler çıkmaya başlayınca neden bu cihaz almadı dersenizde şaşırmam hani o yüzden yersiz bir soru olmuş

Sarangni

Sarangni

Üye
Ben o kadar cihaz kullandım çoğunda stabil çalışan CM bulmak zor. Oldu da buldunuz bir süre sonra sapıtıyor. Hoş güzel romlar ama bir süre sonra bir arıza veriyor. En büyük handikapı da şu anda 5.1.1 yapılan bir sürü CM ROM var yarın bir gün CM13 6.0 çıktığında stabil olmak üzere olan CM12.1 muhtemelen terk edilecek.

CM7, CM9, CM10, CM10.1, CM10.2, CM11, CM12 ve CM12.1 bunların hepsini farklı markalarda kullandım çoğuda yarıda kaldı ve tam stabil olamadan öldü gitti. Belki arada çok iyi birkaç tane vardır ama işte birkaç tane.

Bu saatten sonra Note 3 için çıkacan en iyi rom yine Stock ROM tabanlı Note 4 ve Note 5 Port Romlar olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
Miui deneyim birde :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt