Telefon Tavsiyesi NOTE 3

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Yeri değil ama tapatalkın son sürümünü forumda bulamadım mobilim yardımcı olur musun

enterneoll

enterneoll

Üye
o zaman biz yürüyen illuminatiyiz her yer göz lütfen hep illuminatinin oyunu bunlar!!!!!!

fk555897

fk555897

Üye
Note 3 abartılacak kadar büyük bir telefon değil ama senin için büyükse biraz daha küçüğüne yönel. 2. el almamanı öneririm.

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
oooooo benim konu uçmuş illumunati tartışmasım olmuş bence smartscreen galiba gözle ilgili birşdi ondan vardır o göz işareti

incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
tmm tmm alıyorum note 3 note 3 den iyi bir telefon bulamam

AHKE

AHKE

Üye
herkes farklı bi telden çalıyor

messevim

messevim

Üye
Her gördüğümüz tek göze İlluminati diyeceksek hayatın %90 ı illuminati o zaman.Bu kadar da abartmayın.
İste biz bu yuzden kaybediyoruz. Adamlar küçük çocukların izledikleri film den tutun, bebeklerin donuna kadar sistemi yerleştirmişler. Ama insan oğlunun temiz niyetindenmidir nedir bunları hep hayatin akışından zannediyor.

Gerçekleri birgun herkes öğrenecek. Ama o zaman çok gec olacak.

Türe

Türe

Üye
İste biz bu yuzden kaybediyoruz. Adamlar küçük çocukların izledikleri film den tutun, bebeklerin donuna kadar sistemi yerleştirmişler. Ama insan oğlunun temiz niyetindenmidir nedir bunları hep hayatin akışından zannediyor.

Gerçekleri birgun herkes öğrenecek. Ama o zaman çok gec olacak.

messevim

messevim

Üye
Tamda Sen ve senin gibilerden bahsediyorum. işin ciddiyetini anlayamamış olanlardan . neyse inandığınız gibi yaşamaya devam edin.

Türe

Türe

Üye
Son düzenleme:
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyu okuduktan sonra araştırdım sony lg samsung hatta nokia bile ılluminati türk dizileri facebook twitter youtube ve ünlülerde var bu şeytana hizmet mason ılluminati subliminal mesajlar herşeyde var tek göz eskiden çizgi filmlerde sex yazısı vardı şimdide var hadise tarkan gülben ergen daha bunlar bazıları bütün ünlüler ılluminati lg nin logosuna dikkat edin tek göz var sol da bir yazın bakın lg nin logosuna samsungun ifa 2014 reklamına bakın ondada var tek göz bakın yazın ama bakın araştırın sonra gelin ılluminati yok deyin arkadaşım çahil hepimiz çahiliz bende sende cahiliz

PriZm

PriZm

Üye
Göz olmasaydı başka birşey olsaydı onada birşey çıkarırdınız.Neyse..

Ayrıca üzerinden aylar geçmiş bir konuyu bu "saçma" muhabbet ile uyandırmanın amacı nedir?

• Beğen
Tepkiler: Türe
Invoke

Invoke

Üye
Azıcık noktalama işareti serpiştir yazına da daha rahat okuyalım.Sizinle çok gizli bir şey paylaşacağım. Büyük ihtimalle adminler bu yazıyı görünce ben de banlanmış olacağım ama olsun, doğrular gizli kalmasın. Aslında maxicep yönetimi illuminatiye hizmet ediyor ve ishak arkadaşımız onları deşifre etmeye çalıştı için banlandı. :eek:

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN, incebey38 ve ~N.A.W.Y~
incebey38

incebey38

Üye
    Konu Sahibi
yok artık

Takipçi Satın Al

Üst Alt