Kanuni_1520
Üye
-
Konu Sahibi
-
Yorumun için teşekkür ederim.Büyük İhtimalle Donanımla Alakalı
root işine falan girmeyip orjinal haliyle kullandıysan sayaçla nasıl bi alakası var bilemedimYorumun için teşekkür ederim.
Sorun halloldu. Fabrika ayarlarına dönünce çözüldü neden oldu bilmiyorum çok saçma bir durum.
Ama batarya performansı düştü sanırım. Yoksa banamı öyle geliyor eğer düştüyse ne yapmalıyım. Sayaç falan diyorlar.
Bir arkadaş demişti. Yanlış bilgi vermişroot işine falan girmeyip orjinal haliyle kullandıysan sayaçla nasıl bi alakası var bilemedim
kılıftan mıknatıslı kılıf yada telefonun yanında manyetik bir cisimn uzun süre yanında kalırsa s pen bozulabiliryor
Note 3 de sd karta oyun alamazsınız kendi hafızasına atabilirsiniz data ve obb leri kendi hafızasında android klasörüne atınBu gün mediamarkt a gittim telefonu servise vermek için arızayı gösterecektim bir baktım sıkıntı yok çok iyi bir şekilde algılıyor ama kılıfı takınca algılamıyor sanırım dediğin gibi mıknatıs engelliyor.
Teşekkür ler sorunum halloldu kılıf tan kaynaklanıyor.
Arkadaşlar bir de ben bu telefondan oyun oynayamıyorum oyunlardan atıyor modern combat 4 gangstar vb. farklı sd ler ve apkler denedim olmadı bildiğiniz Note 3 te çalışan linkler varsa verirmisiniz?
Zaten hafıza kartı kullanmıyorum.Note 3 de sd karta oyun alamazsınız kendi hafızasına atabilirsiniz data ve obb leri kendi hafızasında android klasörüne atın
Tamam teşekkür ederim. Önereceğin güzel bir oyun var mı ?bende gTa vice kurdum çalıştı ayarları doğru yaptığından emin ol bide youtubeye baksana nova 3 oynanan note 3 var mı die benim bildiğim 4.3 cihazların hiçbiri açmıyor novayı
Evet var baktım youtube denbaktın mı youtubeye bende net paketi yok açamıyom youtubeyi bi bakar mısın note 3 nova açıyor mu
Ben nova yı 4.3 de oynuyorum. Hatta tüm oyunları oynadım suan gta san andreas yı sonunda geldim
Ben hay day ve dead fight 2 midir onlar dışında hepsini yükledim çoğu bitti bilevalla boyutu 1 gb ve üstü olan oyunların çoğu güzeldir ben olsam
nova 3
gta vice ve san adreas
nfs most wanted
asphalt 8
dungeon hunter
modern combat 4
dead fight 2 galiba ismi tam hatırlamıom
hayday
kurardım bide bu oyunların altında mağazada önerilenlere bak orada çok güzel şeyler var beğendiğini indir
ben google playde boyutuna bakayım dedim novanın yorumlarda 4.3 olan hiçbir tel açmıyor yazmıştı 2 3 yorumdada s4 ve note 3 açmıyor görünce indirmeyeyim dedim ya gerçekse die
üstte ben bildiğim kadarıyla açmaz demiştim yanlış anlamışsın
Yorumlarınız için teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?