teknolojibaronu
Üye
Wipeyi ayarlar kayıt yeri cihazı sıfırla diyipte sıfırlayabilirsin.Heah simdi anlasildi :-) yok yok cok acilama yapmayinda kafam gidior yoksa. Ben ne anlarim wipe dan roottanbiz kucukken ps la buyumedik gecmisimizde ateri yatior super mario onun icin cok kapasite beklemeyin benden :-) yas 30 ama 20 senesi teknolojiden uzak :-)
Yani diyorumki exynoslu cihazların her modelinim romları birbirine kurulabilir snapdragonlu modellerde kendi aralarında romları birbirine kurulabilir doğru muHayır kesinlikle Hayır. Sadece n900 ve n9000 in romlarını kurabilirsin.
Evet aynen öyleYani diyorumki exynoslu cihazların her modelinim romları birbirine kurulabilir snapdragonlu modellerde kendi aralarında romları birbirine kurulabilir doğru mu
Xda da note 3 exynos android development bölümüne girerse oradami tüm CUSTOM ROMlar n900 ve n9000 için. STOCK ROM içinse sammoile da firmware bölümündd arama yerine n900 yaz indir odinden flashlaPeki ben bu romlari cihazima uygun olanini nasil anlar ve nerden indirebilirim ?
Exynos developta pek bişey yok boş forum asıl romlar diğer note 3 developmentteXda da note 3 exynos android development bölümüne girerse oradami tüm CUSTOM ROMlar n900 ve n9000 için. STOCK ROM içinse sammoile da firmware bölümündd arama yerine n900 yaz indir odinden flashla
Aynen samsung boot loader kodu sanırım onları yayınlamamış ondan beceremiyorlar.Exynos developta pek bişey yok boş forum asıl romlar diğer note 3 developmentte
Customla isim yok orginalden yanayim. 2 note 2 ve suan note3 eskittim arayuz 10 gun once kurdum ilk defaXda da note 3 exynos android development bölümüne girerse oradami tüm CUSTOM ROMlar n900 ve n9000 için. STOCK ROM içinse sammoile da firmware bölümündd arama yerine n900 yaz indir odinden flashla
Bir safkan olsaydı denerdimde miui yerini fazlasıyla tutuyor. Zamanım az olsa bende yapmamda arada sıkıldıkça atarım şuan 3 haftadır böyle stock ve garantili devam ediyorum cazip bir rom çıkarsa geçerimCustomla isim yok orginalden yanayim. 2 note 2 ve suan note3 eskittim arayuz 10 gun once kurdum ilk defaadamlar yapmis ben daha nie action arayim kendime
Benim note 2 imei atili diye rootlanmisti ama ben rootun bana bir faydasi olacagini dusunmedigim icin kullanamadimBende note 3 yeni aldım daha root bile etmedim en az 1 sene ne root ne rom bişeye bulaşmayacam gerek yok
Peki custom romlarin sana sagladi fayda nedir. Sdc istedigin programlarin olusumu ? Sonucta okudugum kadariyla bazi romlarda genel ozelliklerinden bazilari calismior bu dezavantaj degil miBir safkan olsaydı denerdimde miui yerini fazlasıyla tutuyor. Zamanım az olsa bende yapmamda arada sıkıldıkça atarım şuan 3 haftadır böyle stock ve garantili devam ediyorum cazip bir rom çıkarsa geçerim
O islem de ne yapmam gerekior ?stock rom kuracaksan gideceğini zannetmiyorum. efs backup alabilirsin
efs yedeği yani. imei gideceğini zannetmiyorum ama istersen yedeğini alabilirsin. Google amcada ufak bi araştırma yapabilirsini efs backup alma diyeO islem de ne yapmam gerekior ?
Bi kac yazida gidecegini okumustum efs yedek almak lazim fln denilmisti. Benim hatunda s4. Isterse degistiririm yoksa once canefs yedeği yani. imei gideceğini zannetmiyorum ama istersen yedeğini alabilirsin. Google amcada ufak bi araştırma yapabilirsini efs backup alma diye
Sadece rusya yazanı indir mega fon falan yazan varda onlar ne bilmiyorumBi kac yazida gidecegini okumustum efs yedek almak lazim fln denilmisti. Benim hatunda s4. Isterse degistiririm yoksa once canrus romu yuklicem. Tlfu sifirlayim kafaya koydum :-) rus romunun cesiti vs var mi yoksa direk buldugumumu indirecegim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?