Note 3 odin ile yazılım yükleme ve knox

Sponsorlu Bağlantılar

Ahmet___58

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 odin ile yazılım yükleme ve knox
Merhaba; Note 2 den Note 3 e terfi etmiş bulunmaktayım, 0 bir cihaz değil bir yakınım hediye etti 1 yıldan fazla garantisi var bu yüzden rootlamayı düşünmüyorum. Benim sizlerden ögrenmek istediğim, cihazda herşey fabrika çıkışı daha önce hiçbirşey flashlanmamış kendi recovery menusunden wipelerin tamamını yaptıktan sonra odin ile tekrar 4.4.2 stock romu kursam knox sayac ve counter sayacda bir artis olurmu? Yoksa stock oldugu icin oldugu gibi 0 olarak kalirmi temiz bir kurulum yapmak istiyorumda.

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Kies ve odin yasal bu yüzden sorun olmaz . Ama wifi den cihazda da yapabilirsin güncellemeyi.

Ahmet___58

Üye
    Konu Sahibi
Kies ve odin yasal bu yüzden sorun olmaz . Ama wifi den cihazda da yapabilirsin güncellemeyi.

Merhaba, nasil yani? Ben orda nasil guncelleme yapacagimi sormadimki recoveryden wipe yaptiktan sonra cihaz acilmaz bu yuzden kies ve ota ihtimali yok zaten mecburen odinle rom kurmak gerek bu durumda sayac artarmi artmazmi onu ogrenmek istemisdim ozelliklede knox sayaci.Son olarak samsungun canlı destek birimiyle yaptığım görüşme neticesinde aldığım cevap, samsungun resmi sitesinde odin ve rom yükleme ile ilgili bir ibare yer almadığına ve sammobile sitesinin samsungun resmi sitesi olmadığı cevabını aldım. Odinle rom yüklerseniz knox sayacı işler ve cihaz garantinizi kayıp edersiniz diye bilgilendirildim.

sorunsuz olarak linkteki forum sayesinde hallettim hem garantimi korudum hemde tertemiz bir kurulum yaptım cihaz bataryasının hızlı tükenmesiyle ilgili sorunu hallettim. Sizede faydası olur düşüncesiyle linki burada paylaşıyorum.

Son düzenleme:

Üst Alt