Telefon Tavsiyesi note 3 mu yoksa lg g2 mi hanisini almalıyım

Sponsorlu Bağlantılar

19babaya19

Üye
    Konu Sahibi
note 3 mu yoksa lg g2 mi hanisini almalıyım
Hangisi daha iyidir yarin telefon alacagimm ??

aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
note 3 daha iyi donanım olarak ama arda beşyüzlira fark var

sacid589

sacid589

Üye
Note 3 tabiki

esokmen

esokmen

Üye
dostum ben c galaksi note 3 almalısın

aLoNeAnqe

aLoNeAnqe

Üye
lg g3 al derim istemezsen note3

• Beğen
Tepkiler: efeyılmaz

MaxipmaN

Üye
note3

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
Note3

byslmdq

byslmdq

Üye
Note 3 tabi ki . Ram acisindan cok iyi.

McBoltt60

McBoltt60

Üye
tabii kullanmasi ve tasinmasi onemli o zaman guzel [emoji118][emoji118][emoji106][emoji106]

Ufukcan77

Ufukcan77

Üye
Hiç birimiz parayı çöpten bulmuyoruz emeğimizle kazanıyoruz paranızın değerini bilerek alın vede genellikle telefon seçimlerinde yapıan hata performans hangisi iyisi o güzeldir tamamiyle yalnış bir seçim olur oyun için alıcam diyenler sonradan ah neden böyle hata yaptım diyor (ben) g2 ile note3 arasında nekadar performans farkı olsada çok fazla fark yok o testlerede sakın inanmayın telefon günlük kullanımda kasmasın oyunlarıda oynatsın yeter sana şu uyarıda bulunayım s4 s5 note3 note 2 s3 hepsini kullandım hepsinin arayüzü belli bir yerden sonra şişiyor ve kasıyor anlıyacağın touchwiz ara yzü androidin en sıkıntılı arayüzü telefonlar gayet güzel ama 500tl için almaya değmez bence lg g2 daha mantıklı seçim olur o 500 tl kimileri için 500.000 tl gibidir boşa harcama

• Beğen
Tepkiler: nsren, tatar1926, samatto58 ve 1 kişi daha
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
G2 al kurtul haci

mürteza16

mürteza16

Üye
Paran varsa note 3 derim.

xmustx

xmustx

Üye
Note 3 gerçekten güzel.fakat maddi anlamda temiz 2. El bi cihaz alırsan g2 ile fazla fark kalmaz diye düşünüyorum.ben s3 üstüne 750 tl vererek notumu aldım.g2 de hafıza sıkıntısı çekmeni istemem..

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Hiç birimiz parayı çöpten bulmuyoruz emeğimizle kazanıyoruz paranızın değerini bilerek alın vede genellikle telefon seçimlerinde yapıan hata performans hangisi iyisi o güzeldir tamamiyle yalnış bir seçim olur oyun için alıcam diyenler sonradan ah neden böyle hata yaptım diyor (ben) g2 ile note3 arasında nekadar performans farkı olsada çok fazla fark yok o testlerede sakın inanmayın telefon günlük kullanımda kasmasın oyunlarıda oynatsın yeter sana şu uyarıda bulunayım s4 s5 note3 note 2 s3 hepsini kullandım hepsinin arayüzü belli bir yerden sonra şişiyor ve kasıyor anlıyacağın touchwiz ara yzü androidin en sıkıntılı arayüzü telefonlar gayet güzel ama 500tl için almaya değmez bence lg g2 daha mantıklı seçim olur o 500 tl kimileri için 500.000 tl gibidir boşa harcama
trbrik ederim kii iyii dogru anlattin
biyetee kadarr bende s3 kullanicisiyim sorunlar yaşıyor dum ki hayla sorunlari devam ediyo en iiyisi lg g2 -g3 degisiyoo ve rahat ...

sasua42

sasua42

Üye
dostum note 3 de yapacaklarını lg g2 de de rahat yaparsın bu iki cihazın performansları neredeyse aynı ve hiç bi uygulama oyunlarda kasmaz full oynatır 500 lira farka değmez lg g2 almalısın bence ha yok param var alacam dersen note 3 yerine xperia z2 ve lg g3 al derim fiyatları aynı ama bu senenin cihazları daha iyi

McBoltt60

McBoltt60

Üye
xperia fazla tavsiye etmem .....
amq paran varsa lg g3 veya lg g2 32 gb ....
benim calistigin yeree abinin elinde Note 3 var hill climb oyunda hata verip kapatıyor daa sorun çözümü bulunmuyorda daa.
bu sorun oyle ciktiysa.diger oyunlarda nasil sorun cikar Allah bilir !!!! benim kategoride
bu snee ki cihazlar lg g2 g3

enterneoll

enterneoll

Üye
para sıkıntısı yoksa note 3

Üst Alt