valla ekranın büyük yahut küçük olması benim için bişey değiştirmez şahsen galaxy mega bile kullanırım benim için sıkıntı olmaz. Note3 okadarda büyük değil ben alışmış olabilirim belki büyük tleefn kullanmaya. evet android için ram önemli bir husus ancak s5 2gb ramle de herşeyin üstesinden çok rahat bi şekilde gelir. Ayrıca S5 turkiye modeli snapdragon işlemcili exynous değil. S5deki gelen yeni Cpu aradaki ram farkını bir nebze kapatacaktir diye düşünüyorum. pil konusuna gelince ise kesinlikle note3 daha iyidir. dediğim gibi eğer s5le gelen yeni tw arayüzünu çok beğeniysen bence al bi tane. snapdragon işlemci ile gelmesi de bir artı rom desteği daha gelişmiş olacaktır ilerde. lafın kısası büyük ekran olsun s kalem nimetlerinden faydalanayim telefonu bir ajanda ve oyun makinasi gibi kullanayim şarjım geç bitsin diyorsan note3. ama güncel yazılım olsun yeni tw özelliklerinden faydalanayim rom desteği iyi olsun ve kamerası da çok iyi ceksin tasarımı güzel olsun ergonomik olsun dersen s5. tabikide senin kararın. hangisini istiyorsan onu al

para bol olunca insan akla Karayı seçemiyor