Telefon Tavsiyesi Note 3 mü S5 mi S4 mü?

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Note 3 al.
2 Gb ram çağın gerisinde kalıyor ayrıca yurtdışından alıyorsun 4G olanını al Antutu testinde s5 s4 htc m8 z2 fln tüm markaları geçiyor snapdragonlu note 3
Aslında şu an global olan 2gb. Ama tw zimbirtisi asiri somurdugu icin samsunglarda min. 3 gerekiyor.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
Ben S5 diyorum. Hernekadar samsungu şu saçma sapan knox yazılımı olduğu için sevmesemde S5teki arayüz hoşuma gittiği için S5i tercih ederdim. rom desteği de şahane note3e Göre. S5 içinde sayaç sıfırlama çıkarsa tadından yenmez bir telefon olur diye düşünüyorum. S5in Note3 den geri kalır tek yanı 1 gb daha ram düşük. bu ciddi performans kaybı yaşatmaz diye düşünüyorum çünkü S5de yeni snpdragon 801 işlemci kullanılmış. Türkiye modelindede aynı şekilde. Gpu ise zaten kusursuz. ha tabi Note3 deki S-pen özelliği de kararını değiştirirmi bilmem. bence s pen için alınır Note3. ama ben olsam S5 alırdım.

3onur5

3onur5

Üye
Arkadaşlar bu konular önceden açıldı biliyorum. Fakat durumum biraz daha farklı, Almanya'dan alacağım telefonu. Türkiye'dekilerde exynos işlemci kullanılıyormuş herhalde 4g olmadığı için. Snapdragon daha performanslı diye düşünüyorum. Soruma gelirsek şimdi Samsung s4 ile s5 arasında çok çok büyük bir fark yapmadı. Almanya'da S5 649 euro. S4 ise 349 euro. Hadi diyelim S5 500 euroya düşsün s4 te düşecek. Yine arada baya bir euro farkı oluşacak. Şimdi soruya gelirsek S5'deki sırf o az özellikten dolayı bu kadar euro farkını vermeye gerek var mı?(Sony veya başka bir marka cihaz düşünmüyorum). Note 3'e gelirsek, 480 euro o da düşer yaza kadar ve benim için taşıma sıkıntısı olur mu kullanımında zorlanır mıyım?(Şu an bir samsung media player kullanıyorum 5 inç sıkıntı olmuyor.)Şimdi birde Note 3 ile S5'i karşılaştırınca Note3'ün ram artısı var fakat Note3'ün piksel yoğunluğa daha az. O piksel yoğunluğunu ben fark edebilir miyim yani ekran kalitesini çok etkiler mi? Gönlüm Note3'ten yana gibi ama ekranı ve piksel yoğunluğu kuşkuya düşürdü. Çok spru sordum ama yardımcı olursanız sevinirim.

note 3 ün ekranı çok iyi ayrıca piksell falan göremessin

Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
Aslında şu an global olan 2gb. Ama tw zimbirtisi asiri somurdugu icin samsunglarda min. 3 gerekiyor.

note 3 ün ekranı çok iyi ayrıca piksell falan göremessin

Kullanıcılar İçin Evet Aynı Değil Ama Samsung İçin Aynı Şey Değiştirmez

Ben S5 diyorum. Hernekadar samsungu şu saçma sapan knox yazılımı olduğu için sevmesemde S5teki arayüz hoşuma gittiği için S5i tercih ederdim. rom desteği de şahane note3e Göre. S5 içinde sayaç sıfırlama çıkarsa tadından yenmez bir telefon olur diye düşünüyorum. S5in Note3 den geri kalır tek yanı 1 gb daha ram düşük. bu ciddi performans kaybı yaşatmaz diye düşünüyorum çünkü S5de yeni snpdragon 801 işlemci kullanılmış. Türkiye modelindede aynı şekilde. Gpu ise zaten kusursuz. ha tabi Note3 deki S-pen özelliği de kararını değiştirirmi bilmem. bence s pen için alınır Note3. ama ben olsam S5 alırdım.
Note 3 al.
2 Gb ram çağın gerisinde kalıyor ayrıca yurtdışından alıyorsun 4G olanını al Antutu testinde s5 s4 htc m8 z2 fln tüm markaları geçiyor snapdragonlu note 3
S5 Türkiye versiyonunda ben exynos kullanıyor diye biliyorum. Bu arada Soruyu yanlış sormuşum özür dilerim Note 3 ile S4 veya S5 arasında çok büyük bir performans farkı var mı diye soracaktım.Note3 te 3gb ram varken s5 de ve s4 de 2gb var ama s5 te yeni bir işlemci var aradaki farkı kapatıyor mu? Android için ram mi daha önemli yani? Note 3 ekranı büyük olduğundan sıkıntı yaratır mı diye düşünüyorum,kullanım açısından felan arkadaşlar tabletle telefon arasında kalmış bir model diyorlar cebine sığmaz felan diyenler oldu dışarda rahat kullanamassın diyen ler oldı o da beni şüpheye düşürdü doğrusu.:hmmm:hmmmS5 de herhalde bir de Touchwiz'in optimize edilmiş hali yer alıyor herhalde.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
S5 Türkiye versiyonunda ben exynos kullanıyor diye biliyorum. Bu arada Soruyu yanlış sormuşum özür dilerim Note 3 ile S4 veya S5 arasında çok büyük bir performans farkı var mı diye soracaktım.Note3 te 3gb ram varken s5 de ve s4 de 2gb var ama s5 te yeni bir işlemci var aradaki farkı kapatıyor mu? Android için ram mi daha önemli yani? Note 3 ekranı büyük olduğundan sıkıntı yaratır mı diye düşünüyorum,kullanım açısından felan arkadaşlar tabletle telefon arasında kalmış bir model diyorlar cebine sığmaz felan diyenler oldu dışarda rahat kullanamassın diyen ler oldı o da beni şüpheye düşürdü doğrusu.:hmmm:hmmm

valla ekranın büyük yahut küçük olması benim için bişey değiştirmez şahsen galaxy mega bile kullanırım benim için sıkıntı olmaz. Note3 okadarda büyük değil ben alışmış olabilirim belki büyük tleefn kullanmaya. evet android için ram önemli bir husus ancak s5 2gb ramle de herşeyin üstesinden çok rahat bi şekilde gelir. Ayrıca S5 turkiye modeli snapdragon işlemcili exynous değil. S5deki gelen yeni Cpu aradaki ram farkını bir nebze kapatacaktir diye düşünüyorum. pil konusuna gelince ise kesinlikle note3 daha iyidir. dediğim gibi eğer s5le gelen yeni tw arayüzünu çok beğeniysen bence al bi tane. snapdragon işlemci ile gelmesi de bir artı rom desteği daha gelişmiş olacaktır ilerde. lafın kısası büyük ekran olsun s kalem nimetlerinden faydalanayim telefonu bir ajanda ve oyun makinasi gibi kullanayim şarjım geç bitsin diyorsan note3. ama güncel yazılım olsun yeni tw özelliklerinden faydalanayim rom desteği iyi olsun ve kamerası da çok iyi ceksin tasarımı güzel olsun ergonomik olsun dersen s5. tabikide senin kararın. hangisini istiyorsan onu al :) para bol olunca insan akla Karayı seçemiyor :D

• Beğen
Tepkiler: Microsoft Corporation
KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Kamera Açısındanda S5 Alır 4K Video Çekiyor(32 gb Makul) 16Mgpxl Ve Hızlı Odaklama Vs. Vs.

• Beğen
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Yurt dışından alıyorsan 4G versiyonlusu gelir o zmn kesin note 3 alNote 3 4k video çekiyor Kalemi ve 3 gb ramı ayrıca daha geniş ekranı ve antutuda s5 i faklamasından dolayı almanı tavsiye ederim

• Beğen
Rıza Soylu

Rıza Soylu

Üye
    Konu Sahibi
valla ekranın büyük yahut küçük olması benim için bişey değiştirmez şahsen galaxy mega bile kullanırım benim için sıkıntı olmaz. Note3 okadarda büyük değil ben alışmış olabilirim belki büyük tleefn kullanmaya. evet android için ram önemli bir husus ancak s5 2gb ramle de herşeyin üstesinden çok rahat bi şekilde gelir. Ayrıca S5 turkiye modeli snapdragon işlemcili exynous değil. S5deki gelen yeni Cpu aradaki ram farkını bir nebze kapatacaktir diye düşünüyorum. pil konusuna gelince ise kesinlikle note3 daha iyidir. dediğim gibi eğer s5le gelen yeni tw arayüzünu çok beğeniysen bence al bi tane. snapdragon işlemci ile gelmesi de bir artı rom desteği daha gelişmiş olacaktır ilerde. lafın kısası büyük ekran olsun s kalem nimetlerinden faydalanayim telefonu bir ajanda ve oyun makinasi gibi kullanayim şarjım geç bitsin diyorsan note3. ama güncel yazılım olsun yeni tw özelliklerinden faydalanayim rom desteği iyi olsun ve kamerası da çok iyi ceksin tasarımı güzel olsun ergonomik olsun dersen s5. tabikide senin kararın. hangisini istiyorsan onu al :) para bol olunca insan akla Karayı seçemiyor :D
Ya ben aslında Note3ten yanaydım fakat arkadaşlarım çok nüyük cebine sğmaz gibi yorumlar yapınca bende tereddüte düştüm.Zaten Almanyadan alacağım telefonu ordaki note3ler snapdragonludur herhalde.Sadece işte note3 ün ekranı cidden çok mu büyük gidip bakmam lazım yoksa benimde gönlüm note 3 ten yana.Touchwiz'in yenisini beğendiğimde yok zaten sadece telefonu uzun kullanayım istiyorum diğerlerine göre.
Yurt dışından alıyorsan 4G versiyonlusu gelir o zmn kesin note 3 alNote 3 4k video çekiyor Kalemi ve 3 gb ramı ayrıca daha geniş ekranı ve antutuda s5 i faklamasından dolayı almanı tavsiye ederim
Note 3 kullanıyorsun mesela nasıl taşıması kullanması zor oluyor mu ? Cebe koymak felan nasıl taşıyorsun yani?

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Ya ben aslında Note3ten yanaydım fakat arkadaşlarım çok nüyük cebine sğmaz gibi yorumlar yapınca bende tereddüte düştüm.Zaten Almanyadan alacağım telefonu ordaki note3ler snapdragonludur herhalde.Sadece işte note3 ün ekranı cidden çok mu büyük gidip bakmam lazım yoksa benimde gönlüm note 3 ten yana.Touchwiz'in yenisini beğendiğimde yok zaten sadece telefonu uzun kullanayım istiyorum diğerlerine göre.
Note 3 kullanıyorsun mesela nasıl taşıması kullanması zor oluyor mu ? Cebe koymak felan nasıl taşıyorsun yani?

Anladım ne demek istediğini ama sakın arkadaşları dinleme banada aynı şeyleri söylediler ama şimdi hep istiyorlar kullanmak için ayrıca kıskançlıkta olabilir ona göre ben çok yaşadım :ehe

MaxipmaN

Üye
S5in arayuzu ram farkını kapatır bi nebze de olsa islemci de yeni performansta note3u yiyecektir bence

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
S5in arayuzu ram farkını kapatır bi nebze de olsa islemci de yeni performansta note3u yiyecektir bence

İşte öyle değil N9005 versiyonu S5ten daha iyi bende ram 1.200 ü geçmiyor kullanımda bu son güncellemeden sonra öyle oldu

fk555897

fk555897

Üye
Bence Note 3 al.

kemsaf

kemsaf

Üye
snapdragon lu ıse kesınlıkle note 3

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye

uzun kullanayim derken şarj iyi gitsin kastettiysen Note3 Pil performansı konusunda S5den katkat daha iyi ve ekran bana göre büyük değil iphone kullananlar devasa gelmiş olabilir eleştirilere fazla takılma büyük ekran görüş açısı bakımından herzmaan daha iyidir

T.serdar

Üye
Bence s5 derim snapdragon 801 seti var ve wifi cekimi mukemmel ayrica bugun guncelleme gelmis s5 e kamerasi dahada hizlanmis ve ram yoneticisi gelismis s5 note 3 ü de gecer.S4 sakin alma cunku snapdragon yok telefonda snapdragon olan telefonlar internete cok hizli giriyo :)

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
S5 daha iyi gibi genele vurduğumuzda. Kamerada daha iyi, toza suya karşı dayanıklı, arayüz yeni zaten Note 3'ten iyi performans verdiğini düşünüyorum tabi optimizasyon da önemli de Note 3 daha iyi olsa bile en fazla ne kadar performans farkı olabilir ki tercih senin artık. Ama hiçbiri üzmez seni yani. Buarada son olarak Note 3 arkadaşım kullanıyor ekran müthiş piksel yoğunluğu çok başarılı.

Üst Alt