Telefon Tavsiyesi note 3 ile s5 takas ?

cici60

Üye
    Konu Sahibi
saol kardeşim almadan önce banada çok sacma geliyodu aralarında hiç bi fark yok diyodum ama kullanınca o menü tuşu dahi çok fark ettitiyo )

Tepkiler: B.A.R.O.N
Buda geliirr buda geçer Sonsuz teknoloji girdabı
Şaka maka s-pen'i s5'e değişmem hoşuma gidiyo ayrıca büyük ekranda favorim. Ben aceleci davrandım sabredemedim bi hevesle gidip note 3 ü aldım note 4 çıkması yakındı bu fiyata note 4 alırdım o zaman parmak izi okuyucu quad ekran vs sahibi olurdum

Tepkiler: B.A.R.O.N ve cici60
Ben seni son gördüğümde note 3 ün vardı note 4 çıkmasına 4 5 ay rahat vardı?

benim eski note 3de kalem çok zor cıkıooydu çıkarmaya eriniyodum
Bende geçen kafamdan düşürdüm artık nasil olduysa s penin köşe ezildi ufacık eskisinden zor çıkıyor bence zor çıkması daha iyi ama... ?

Tepkiler: cici60

cici60

Üye
    Konu Sahibi
Bende geçen kafamdan düşürdüm artık nasil olduysa s penin köşe ezildi ufacık eskisinden zor çıkıyor bence zor çıkması daha iyi ama... ?
doğru benim note 3de kalem yeri biraz ezikti oyüzden çok zor çıkıyodu demekki bence kötü bişey yağlamak lazım

Alla alla ben iyi takip etmiyorum o zaman yada şu aylarda çıkar diyenlere kandım bi 4-5 ay oldu ben alalı evet
5 eylül 2013 note 3
3 eylül 2014 note 4
Evet biraz daha geç çıkmış ama her zamanki gibi sonbahar

Tepkiler: serdar_gs ve cici60
Neyse benim spen çiziksiz darbesiz gayet normal girip çıkıyo ve çalışıyo telefonumu seviyorum [emoji41]

Seni bilmemde daha benim note 3 le 2 yılım var çerçeve değişimi ne kadar yaparlar dersin? Kimse bilmiyor?
Valla hiç bilgim yok maalesef [emoji20] bende en az borcu bitene kadar 1 buçuk 2 yıl kullanırım gayet güzel memnunum. Biraz hor kullandın herhalde çizik darbe vs? Bende kılıf aldım kullandım biraz sade kullandım falan ama temiz bişey yok

cici60

Üye
    Konu Sahibi

2 saat candy crash soda oynadım gersi günlük kullanım

Anil-D

Üye
s5 s4 le birebir keske almasaydin hocam ama hayirli olsun